Header Ads Widget

Filme de acțiune in 2019

2019 este un an excelent pentru a fi un fan al filmelor de acțiune - indiferent dacă vă place acțiunea cu super-eroi, acțiunea SF sau acțiunea lui John Wick facuta in genul clasic al filmelor de acțiune, va fi cu siguranta in 2019 un film care sa va placa.


Acest an marchează un punct de cotitură major în universul cinematografic Marvel; un trio de filme care ne va da primul film Marvel cu o femeie in rol principal, un film care ne va conduce în faza următoare a universului MCU. Din partea DC vom avea de asemenea filme care ne vor conduce spre următorul pas în noul univers cinematografic DC. Și astea sunt doar filmele cu super eroi!



In altă parte a cinematografiei, anul 2019 este pregătit să ne aducă un alt film cu John Wick, reinventarea francizei Men in Black, revenirea la franciza Terminator și o mulțime de filme cu buget mare.


Vedeti mai jos lista noastră de filme de acțiune ce vor fi lansate în 2019.

Polar (25 ianuarie 2019
Actori: Mads Mikkelsen, Vanessa Hudgens, Katheryn Winnick
Premiera: 25 ianuarie 2019

Vezi trailer


Cold Pursuit (8 Februarie 2019) 
Actori: Liam Neeson, Laura Dern, Micheál Richardson
Premiera: Februarie 8, 2019
Un șofer pe o mașină de dat zăpada încearcă să se răzbune pe dealerii de droguri despre care crede că i-au ucis  fiul. Bazat pe filmul norvegian din 2014 "In Order of Disappearance".

Vezi trailer


Alita: Battle Angel (14 Februarie 2019)
Actori: Rosa Salazar, Jennifer Connelly, Christoph Waltz, Ed Skrein, Michelle Rodriguez
Premiera: Februarie 14, 2019
O poveste plină de acțiune despre călătoria unei femei tinere pentru a descoperi adevărul despre cine este și despre lupta ei pentru a schimba lumea.

Vezi trailer


Trading Paint (29 februarie 2019)
Actori: John Travolta, Rosabell Laurenti Sellers, Shania Twain
Premiera: 29 februarie 2019

Vezi trailer


Captain Marvel (8 Martie 2019)
Actori: Brie Larson, Lee Pace, Samuel L. Jackson
Premiera: Martie 8, 2019
Carol Danvers devine unul dintre cei mai puternici eroi ai universului când Pământul este prins în mijlocul unui război galactic între două rase extraterestre.


Triple Frontier (13 Martie 2019) 
Premiera: Martie 13, 2019
Cinci foști ofițeri ai forțelor speciale se reunesc pentru a planifica o pătrundere într-o zonă cu mai multe granițe, slab populată din America de Sud. Pentru prima dată în carierele lor de prestigiu, acești eroi fac această misiune periculoasă pentru ei si nu pentru țară ca de obicei. Dar, atunci când evenimentele iau o întorsătură neașteptată și amenință să scape de sub control, abilitățile, loialitatea și moralitatea lor sunt împinse într-un punct de tensiune maximă care se transforma într-o luptă epică pentru supraviețuire.



Shazam! (5 Aprilie 2019) 
Regizor: David F. Sandberg
Actori: Zachary Levi, Mark Strong, Asher Angel
Premiera: Aprilie 5, 2019
Dupa reusitele cu filmele Lights Out si Annabelle: Creation, regizorul David F. Sandberg preia destinul unui super erou DC, a carui poveste este despre un tanar care se poate transforma intr-un super erou adult cu super puteri, care poate zbura si poate face multe alte lucruri. Baiatul de 14 ani din film numit Billy Batson va fi jucat de Asher Angel.


Hellboy (12 Aprilie 2019) 
Regizor: Neil Marshall
Actori: David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane
Premiera: Aprilie 12, 2019
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie

Vezi trailer

Filmul bazat pe romanele grafice ale lui Mike Mignola, spune povestea lui Hellboy, care este prins între lumea supranaturală și cea umană, si se luptă cu o vrăjitoare din vremuri de demult care vrea răzbunare.


Avengers: Endgame promite sa solutioneze conflictul dintre cei mai puternici super eroi de pe Pamant si Thanos, Titanul nebun, conflict care a inceput anul trecut in filmul Avengers: Infinity War



Regizor: Chad Stahelski
Premiera: Mai 17, 2019

Trailer John Wick 3

Super-asasinul John Wick (Keanu Reeves) este acum fugar după uciderea unui membru al breslei asasinilor internaționali și cu un preț de 14 milioane de dolari pe capul lui - el este ținta asasinilor bărbați și femei de pretutindeni.



Regizor: Michael Dougherty
Actori: Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Sally Hawkins, Ken Watanabe
Premiera: Mai 31, 2019
Agenția cripto-zoologică Monarch se confruntă cu o duzina de monștri de dimensiuni gigantice, inclusiv cu Godzilla, care se ciocnește cu Mothra, Rodan și nemesisul său final, regele Ghidorah cu trei capete.



Dark Phoenix (7 Iunie 2019) 
Regizor: Simon Kinberg
Actori: Sophie Turner, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence
Premiera: Iunie 7, 2019
Jean Gray începe să dezvolte puteri incredibile care o corup și o transformă într-un Phoenix întunecat. Acum X-Men vor trebui să decidă dacă viața unui membru al echipei este mai presus decât toți oamenii care trăiesc în lume.


Regizor: F. Gary Gray
Premiera: Iunie 14, 2019
Bărbații din negru au protejat întotdeauna Pământul de infractorii universului. În această nouă aventură, ei se confruntă cu cea mai mare amenințare de cand s-a infiintat agentia: un infiltrat în organizația Men in Black.



Regizor: Jon Watts
Premiera: Iulie 5, 2019
Peter Parker și prietenii săi pleacă în vacanța de vară în Europa, unde Peter se gaseste in situatia de a-și salva prietenii de personaj ticălos numit Mysterio.

In rolul lui Peter Parker / Spider-Man va juca din nou Tom Holland iar in rolul ticalosului Mysterio il vom vedea pe Jake Gyllenhaal.


Regizor: David Leitch
Premiera: August 2, 2019
Dwayne Johnson si Jason Statham isi incordeaza muschii si lanseaza un spinoff al filmului Fast and Furious care il va avea ca ticalos pe Idris Elba. In film va mai juca Vanessa Kirby din Mission: Impossible – Fallout si Eiza Gonzalez din Baby Driver. Regizor va fi David Leitch care a mai regizat Atomic Blonde si Deadpool 2.

Omul legii Luke Hobbs și proscrisul Deckard Shaw formează o alianță improbabilă atunci când un ticălos cibernetic amenință viitorul omenirii.



Gemini Man (2019) 
Regizor: Ang Lee
Premiera: Octombrie 4, 2019

Filmul spune povestea unui ucigas platit, care trebuie să se confrunte cu o clonă de-a lui.


Charlie's Angels (2019) 
Regizor: Elizabeth Banks
Premiera: Noiembrie 1, 2019

Orice ar face Elizabeth Banks cu reboot-ul filmului Charlie’s Angels, va fi cu mult diferit de ceea ce a făcut McG cu filmele realizate de el in anii 2000. De data aceasta, Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska vor juca rolurile principale ale eroinelor, si se pare că Charlie’s Angels este acum o organizație mondială.



Regizor: Tim Miller
Premiera: Noiembrie 1, 2019
Până în acest moment au fost mai multe filme slabe Terminator decât filme Terminator bune, însă există câteva motive pentru a fi încântați de reboot-ul acestei francize care inca nu are un titlu. Unul din motive este regizorul Tim Miller, care a regizat filmul de succes Deadpool, iar celălalt este revenirea actritei Linda Hamilton in rolul Sarah Connor, un personaj iubit care nu a mai aparut pe ecrane de peste două decenii.  Știu că mulți sunteti sceptici, dar sincer, nu poate fi mai rău decât Terminator: Genisys, nu?


Regizor: Scott Rosenberg
Actori: Dwayne Johnson, Karen Gillan, Jack Black, Kevin Hart
Premiera: Decembrie 13, 2019

Partea a doua a filmului Jumanji va continua anul acesta. Personajele Spencer, Fridge, Bethany si Martha vor trebui sa infrunte iar problemele cauzate de jocul Jumanji.



Star Wars: Episode IX (2019) 
Regizor: J. J. Abrams
Premiera: Decembrie 20, 2019

Totul se termina cu filmul acesta, oameni buni. Familia Skywalker, o saga pe care George Lucas a început-o în 1977, se pare că se va termina cu Star Wars: Episode IX, care va fi realizat in regia lui J.J. Abrams, regizor care a mai regizat si Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. 


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii