Header Ads Widget

Seriale noi pe Netflix în 2022, 2021

Ultimele seriale noi adăugate pe platforma Netflix în 2022 și 2021. Vom pune aici serialele noi produse de Netflix în 2021 și 2022, dar și sezoane noi la seriale care rulează deja pe Netflix.




The Sandman - primul sezon apare în 2022
Serialul The Sandman produs de Netflix, va avea premiera în anul 2022, dar încă nu s-a stabilit luna sau ziua în care acesta va fi pus pe platformă. Avem însă pentru voi un trailer la serialul The Sandman și detalii despre actorii și personajele pe care le vor interpreta. Ca descriere, avem așa: Dream, fratele mai mic al Morții, a fost închis într-o sticlă cu zeci de ani în urmă de un vrăjitor. Dream reușește să evadeze și acum își caută echipamentul pierdut.

În rolul lui Lucifer din păcate nu-l vom vedea pe Tom Ellis, ci pe Gwendoline Christie, pe care o știți din rolul Brienne of Tarth jucat în serialul Urzeala Tronurilor. În rolul lui Morpheus / Dream (rol principal) îl găsim pe Tom Sturridge, cunoscut din filmele Being Julia, Like Minds, 3 Way Junction și The Boat That Rocked. Serialul este bazat pe benzi desenate DC.


Gen: Acțiune, Dramă, Fantastic
Actori: Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, Boyd Holbrook

Serialul The Sandman are 11 episoade în primul sezon și va fi lansat anul viitor.


Marea Liniștii - The Silent Sea - serial Netflix primul sezon
Marea Liniștii - The Silent Sea este un serial coreean produs de Netflix care va avea premiera pe data de 24 Decembrie 2021. Serialul Marea Liniștii spune povestea a doi astronauți selectați să facă o călătorie pe Lună pentru a prelua o mostră misterioasă dintr-o stație de cercetare abandonată. Acțiunea serialului netflix se desfășoară în viitor, când planeta suferă de lipsa de apă și hrană cauzate de deșertificare.


Gen: Aventuri, Mister, SF
Actori: Gong Yoo, Bae Doona, Joon Lee, Heo Sung-tae

Serialul The Silent Sea are 8 episoade în primul sezon și va fi lansat pe 24 Decembrie 2021.


Serialul Cowboy Bebop primul sezon apare pe 19 noiembrie 2021
Cowboy Bebop este un serial produs de Netflix și va avea premiera pe data de 19 noiembrie anul acesta. Serialul îi are în rolurile principale pe Daniella Pineda, John Cho și Mustafa Shakir și spune povestea a 3 vânători de recompense pe nume Spike, Jet și Faye, care străbat sistemul solar în căutare de misiuni, fiind mereu cu buzunarele goale.


Gen: SF, Acțiune, Aventuri
Actori: Daniella Pineda, John Cho, Mustafa Shakir, Elena Satine, Alex Hassell

Serialul Cowboy Bebop are 10 episoade. Conține violență și limbaj vulgar și este recomandat minorilor peste 16 ani.


Narcos: Mexic sezonul 3 final - apare pe 5 noiembrie 2021
Narcos: Mexic este un serial produs de Netflix și se apropie de final. Sezonul 3 și ultimul apare 5 noiembrie 2021 și continuă povestea cartelurilor din Mexic. După ce în ultimul episod al sezonului 2, Felix a fost arestat de poliție, agentul antidrog Breslin îl întânește în închisoarei și-i spune despre haosul creat de cartelurile nou înfințate.
Vezi  un rezumat la ultimele 4 episoade din sezonul 2 Narcos: Mexic.


Gen: Crime, Dramă
Actori: Diego Luna, Jose María Yazpik, Fermin Martinez

Serialul Narcos: Mexic are 10 episoade cu o lungime de aproximativ 60 de minute. Conține violență, consum de droguri și limbaj vulgar și este recomandat minorilor peste 18 ani.


Serialul "Numele meu" sezonul 1 - apare pe 18 octombrie 2021
"Numele meu" este un serial coreean produs de Netflix al cărui prim sezon a intrat astăzi pe platforma Netflix. Serialul "Numele meu" spune povestea unei fete care asistă la uciderea sângeroasă a tatălui ei. Ea devine obsedată de răzbunare și vrea să găsească cu orice preț ucigașul tatălui ei.


Gen: Crime, Dramă, Polițist, Suspans, Coreean
Actori: Han So-hee, Park Hee-soon, Ahn-hyun
Titlul original: Undercover
Titlul în America: My Name

Serialul Numele meu are 8 episoade cu o lungime a episodului între 46 și 58 de minute. Conține violență, consum de droguri și limbaj vulgar și este recomandat minorilor peste 16 ani.



Casa de păpuși a lui Gabby - sezonul 3 apare marți 19 octombrie 2021


Sezonul 3 al serialului de animație Casa de păpuși a lui Gabby este produs de Netflix și spune povestea lui Gabby, Panda Mâț și a pisicuțelor care revin cu mai multe livrări speciale, vizite-surpriză și idei minunate de bricolaj.



Sezonul 4 al serialului Dynasty - Dinastia - apare pe 22 octombrie 2021
Sezonul 4 al serialului produs de Netflix, Dynasty - Dinastia are premiera pe 22 octombrie pe platforma Netflix și continuă intrigile din sezonul 3. În sezonul 4, îi găsim pe Fallon și Liam planificându-și nunta, cu contribuții nesolicitate de la Alexis. Blake este hotărât să lucreze la relația sa cu Cristal iar Anders face câteva cercetări și este șocat de ceea ce găsește. Adam găzduiește un vizitator neașteptat.

Citiți rezumatul ultimelor 3 episoade ale sezonului 3 din Dinastia


Gen: Dramă
Actori: Elizabeth Gillies, Rafael de la Fuente, Robert Christopher Riley

Sezonul 4 al serialului Dinastia - Dynasty are 22 episoade cu o lungime de aproximativ 42 de minute pe episod. Conține suicid și consum de droduri și este recomandat minorilor peste 16 ani.



Sezonul 2 al serialului Another Life - Semne de viață - apare joi 14 octombrie 2021
Sezonul doi al serialului produs de Netflix, Semne de viață revine joi 14 octombrie pe platformă și continuă aventurile din primul sezon. Puteți vedea detalii despre sezonul 2 și o recapitulare al ultimului episod din primul sezon.


Gen: Dramă, SF, Thriller
Actori: Katee Sackhoff, JayR Tinaco și Elizabeth Faith Ludlow

Sezonul 2 al serialului Another Life - Semne de viață are 10 episoade cu o lungime de aproximativ 43 de minute. Conține violență și limbaj vulgar și este recomandat minorilor peste 16 ani.


Maid - Menajera - apare vineri 1 octombrie 2021
Un serial nou nou produs de Netflix este o serie limitată despre o mamă tânără proaspăt ieșită dintr-o relație în care a fost abuzată. Ea se angajează ca menajeră și luptă pentru a-și întreține fiica și a asigura un viitor mai bun pentru amândouă.


Gen: Dramă
Actori: Raymond Ablack, Billy Burke și Andie MacDowell

Serialul Menajera are 10 episoade cu o lungime între 47 și 60 de minute. Conține limbaj vulgar și este recomandat minorilor peste 16 ani.



Omul de castane (The Chestnut Man) - apare pe 29 septembrie 2021
Un serial danez nou produs de Netflix despre o crimă oribilă unde la locul faptei s-a găsit o păpușă din castane. Cei doi detectivi care anchetează cazul, urmează acest indiciu sinistru pentru a-l găsi pe criminalul care a comis crima.


Gen: Crime, Dramă, Mister
Actori: Esben Dalgaard Andersen, Danica Curcic și David Dencik

Serialul Omul de castane are 6 episoade cu o lungime între 51 și 59 de minute. Conține violență și este recomandat minorilor peste 16 ani.



Squid Game - Jocul Calamarului - apare pe 17 septembrie 2021
Un serial nou nou produs de Netflix despre un joc coreean numit Jocul Calamarului, în care sute de oameni care au probleme cu banii acceptă o invitație de a participa. Jocul pune pe masă un premiu tentant, dar miza este uriașă și mortală.


Gen: Acțiune, Aventură, Dramă
Actori: Lee Jung-jae, Greg Chun și Stephen Fu

Serialul Squid Game - Jocul Calamarului are 9 episoade cu o lungime între 32 și 62 de minute. Conține violență, sex, suicid și este recomandat minorilor peste 16 ani.



Clickbait- apare pe 25 august 2021
Un serial nou nou produs de Netflix este o serie limitată despre răpirea familistului Nick Brewer, care ia o întorsătură sinistră online, iar apropiații lui se grăbesc să descopere identitatea autorului și motivele sale.


Gen: Crime, Dramă, Mister
Actori: Zoe Kazan, Betty Gabriel, Adrian Grenier și Phoenix Raei

Serialul Clickbait are 8 episoade cu o lungime între 43 și 53 de minute. Conține violență și limbaj vulgar și este recomandat minorilor peste 16 ani.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii