Header Ads Widget

Squid Game - Jocul Calamarului (Serial Netflix 2021) trailer si detalii

Film serial de acțiune și aventuri 2021 "Squid Game" cu actorii Lee Jung-jae, Greg Chun și Stephen Fu - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Jocul Calamarului".



Pe scurt despre serialul Netflix, Squid Game - Jocul Calamarului: Sute de jucători fără bani acceptă o invitație ciudată de a concura la jocurile pentru copii. În interior, așteaptă un premiu tentant, cu mize mari mortale. Un joc de supraviețuire care are pus în joc un premiu enorm de 45,6 miliarde de woni.

Actorii principali ai serialului Jocul Calamarului:
Lee Jung-jae, Greg Chun, Stephen Fu, Tom Choi, Park Hae-soo, Rama Vallury, Lee Byung-hun, Gong Yoo, Jung Hoyeon, Paul Nakauchi, Stephanie Komure, Wi Ha-Joon, Halley Kim, Caleb Yen

Regizori: Dong-hyuk Hwang

Creatori: Dong-hyuk Hwang

Genul filmului serial: Acțiune, Aventură, Dramă

Număr de episoade pe sezon: 9 episoade

Durată episod: 60 minute

Data de lansare serial: 17 septembrie 2021 pe Netflix

Cunoscut și ca: Round Six

Producători: Netflix Studios

Distribuitor în România: Netflix

Tara: Coreea de Sud

Descriere serial produs de Netflix, Squid Game - Jocul Calamarului: O poveste despre oameni care nu reușesc în viață din diverse motive, dar primesc brusc o invitație misterioasă de a participa la un joc de supraviețuire pentru a câștiga mai mult de 38 de milioane de dolari SUA. Jocul se desfășoară într-o locație necunoscută, iar participanții sunt închiși până când există un câștigător final. Povestea va încorpora jocuri populare pentru copii din anii 1970 și 1980 din Coreea, cum ar fi jocul calamarilor, traducerea literală a numelui său coreean, care este un tip de etichetă în care ofensiva și apărarea utilizează o placă în formă de calamar trasă prin mizerie.

Trailerul tradus în română al filmului serial Squid Game (2021) - Jocul Calamarului

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii