Header Ads Widget

Despre Filmele și Serialele de pe Netflix

În această pagină găsiți informații despre filmele și serialele care sunt pe Netflix sau vor fi lansate în decursul acestui an. Articole despre actorii care au filme pe Netflix, filme sau seriale care vor apare pe platformă, filmele românești care pot fi vizionate pe Netflix, sezoane noi la seriale care deja rulează sau care apar în curând, diverse liste și topuri cu filme și seriale Netflix, premierele din luna curentă și multe altele.Filmele românești Luca și 5 Minute online pe Netflix

Filmele românești Luca (2020) și 5 Minute (2019) au intrat pe Netflix și pot fi vizionate online pe platformă. Vedeți detalii despre cele două filme și link-uri către Netflix.

Filme noi care intră pe Netflix în Ianuarie 2022

Vedeți ce filme noi intră pe platforma Netflix în ianuarie 2022, și ca indiciu, unul dintre filme este Mamă / Android - Mother/Android și filmul nou românesc Pup-o Mă!: Mireasa Nebună.

Filme noi pe Netflix în 2022 - Lista cu toate filmele Netflix din 2022

Lista cu filme noi originale pe care Netflix le va lansa în anul 2022. Vezi ce filme de acțiune, comedie, horror și altele vor avea premiera pe Netflix în 2022.

Seriale noi pe Netflix în 2022, 2021

Ultimele seriale noi adăugate pe platforma Netflix în 2022 și 2021. Vom pune aici serialele noi produse de Netflix în 2021 și 2022, dar și sezoane noi la seriale care rulează deja pe Netflix.

Filme românești 2021 pe Netflix

Platforma de streaming Netflix a început să bage din ce în ce mai multe filme românești, și după ce am făcut o listă cu toate filmele românești care se pot viziona pe Netflix, a venit timpul să facem o listă cu toate filmele românești realizate în anul 2021 și sunt disponibile pentru vizualizare pe Netflix.

Filme românești noi și vechi pe Netflix - Listă

Dacă sunteți în căutarea unor filme românești de vizionat pe Netflix, ați venit unde trebuie. Am căutat pe platforma Netflix și am făcut o listă cu toate filmele românești pe care le-am găsit. Lista cu filmele românești disponibile pe Netflix.

Filme noi Netflix apărute în 2021

Listă cu toate filmele noi originale produse de Netflix în 2021 și se pot vedea pe platforma de streaming Netflix.com. Filme bune care sunt deja pe Netflix și filme noi care vor apărea până la sfârșitul anului 2021.

Filme cu Jason Statham pe Netflix

Actorul Jason Statham este unul din cei mai cunoscuți actori de filme de acțiune, iar Netflix cu siguranță nu-l poate uita și va pune filme cu el pe platformă. Am căutat în toată platforma "românească" Netflix și pentru români sunt disponibile pentru vizualizare 15 filme de acțiune cu Jason Statham.

Filme cu actorul Brad Pitt pe Netflix

Lista cu filmele de pe Netflix în care joacă celebrul actor american Brad Pitt. Platforma Netflix găzduiește acum nu mai puțin de 23 de filme în care joacă actorul Brad Pitt.

Pumnii Răzbunării (Film acțiune Netflix 2022) Trailer și detalii

Filmul de acțiune Pumnii Răzbunării cu celebrul actor Iko Uwais, va intra pe Netflix la jumătatea lunii februarie 2022. Este considerat a fi o continuare la serialul Asasinii WU.

Sezonul 2 Bridgerton pe Netflix - Trailer și când apare online

Dacă va plăcut sezonul 1 al serialului Bridgerton, așteptarea sezonului 2 va fi scurtă, pentru că în curând acesta își va face premiera pe Netflix.

Filmul românesc Complet Necunoscuți pe Netflix

La sfârșitul anul 2021, filmul românesc Complet Necunoscuți a fost adăugat pe Netflix. Vezi în articol unde poate fi vizionat serialul.

Filmul Un tratament regal

Filmul Un tratament regal (Un tratament regal) este numărul unu acum pe Netflix. Vezi mai multe detalii despre film.

Filme noi pe Netflix în noiembrie 2021

Alte filme noi și frumoase poposesc pe platforma Netflix în noiembrie 2021. Sunt filme noi 2021 produse de Netflix dar și filme de Hollywood și sunt din toate genurile: filme noi de acțiune, drame, western, comedii, thrillere, de aventuri și multe altele.

Filme și seriale Netflix noi în Octombrie 2021

Vedeți ce seriale și filme noi și vechi intră din Octombrie 2021 pe platforma Netflix. Sunt filme noi produse de Neflix cum ar fi The Guilty - Vinovatul, seriale noi produse de Neflix precum Maid - Menajera, seriale celebre mai vechi precum Seinfeld și filme vechi de Hollywood și nu numai, precum Once Upon a Time... in Hollywood - A fost odată... la Hollywood sau Mad Max 1 și 2.

Seriale Netflix lansate în 2019

Netflix a devenit destul de popular la noi și din ce în ce mai multă lume își cumpără un abonament la ei, iar pe de altă parte, Netflix și-a mărit substanțial în ultimii doi ani lista de seriale și filme disponibile în România.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii