Header Ads Widget

5 Minute (Film românesc 2019) Trailer și detalii

Film românesc dramă "5 Minute" 2019 cu actorii: Mihai Calin, Diana Cavallioti și Emanuel Parvu. Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "5 Minute".


Despre filmul românesc 5 Minute

5 Minute este un film românesc scris și regizat de Dan Chișu și a avut premiera pe 17 Octombrie 2019 la festivalul de film de la Varșovia. Premiera națională în cinematografele românești a fost pe 20 noiembrie 2020. În distribuția filmului "5 Minute" îi găsim în rolurile principale pe actorii români Mihai Calin și Diana Cavallioti, alături de actori precum Emanuel Pârvu, Ana Radu, Elvira Deatcu, Adrian Titieni, Gabriel Huian, Cătălin Neamțu, Aida Economu și Radu Iacoban.


Filmul românesc "5 Minute" poate fi văzut online pe Netflix. Găsiți link-ul către film mai jos în pagină.


Sinopsis la filmul 5 Minute

Într-un cinematograf din București rulează un film despre un cuplu format din două femei, dar la scurt timp izbucnește o altercație între câțiva spectatori și membrii LGBT prezenți în sală. Presa acuză jandarmeria că nu a intervenit pentru a aplana confictul, iar filmul urmărește povestea din perspectiva omului care a condus echipa de jandarmi Nicu Holban, în acțiunea de la cinematograf.



Poster la filmul românesc 5 Minute (2019)


Distribuție Actori în filmul 5 Minute

Mihai Calin, Diana Cavallioti, Emanuel Parvu, Ana Radu, Elvira Deatcu, Adrian Titieni, Gabriel Huian, Cătălin Neamțu, Aida Economu, Radu Iacoban, George Remes, Anghel Damian, Anca Hanu, Gabriel Radu, Oxana Moravec, Lucian Ifrim, Miruna Biléi, George Pistereanu

Regizor: Dan Chișu

Scenariu: Dan Chișu

Genul filmului: Dramă, Filme românești pe Netflix, Filme românești 2019

Cunoscut internațional ca: 5 Minutes Too Late

Premiera internațională: 17 Octombrie 2019 la festivalul de film de la Varșovia

Premiera în România: 20 noiembrie 2020

Unde poate fi văzut online filmul: pe Netflix


Este filmul românesc 5 Minute pe Netflix

Da, filmul este pe platforma Netflix și poate fi văzut Aici.

Descriere film românesc 5 Minute

Într-un cinematograf din Bucureşti rulează un film despre un cuplu format din două femei. La scurt timp după începerea filmului, câţiva spectatori se ridică şi intră într-o altercaţie violentă cu membrii comunităţii LGBT prezenţi în sală. Presa acuză jandarmeria că nu a intervenit pentru a pune capăt conflictului, în urma căruia un tânăr este rănit şi ajunge la spital. Filmul se concentrează pe povestea omului care a condus echipa de jandarmi, Nicu Holban, în acțiunea de la cinematograf, printr-o investigaţie realizată de Liliana Calomfir, o tânără jurnalistă cunoscută pentru reportajele ei îndrăzneţe.



Trailer online la filmul românesc 5 Minute 2019


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii