Header Ads Widget

Trailere filme noi 2022

Urmăriți trailere la cele mai bune și frumoase filme noi care vor apare în 2022. În anul 2022 puteți vedea trailere la filme noi de acțiune, aventuri, SF, comedie, thriller, horror, dramă, dragoste, romantic, cu război și nu în ultimul rând, trailere la filme noi lansate de Netflix în 2022.


Filmele noi care vor apare în 2022 sunt puse în ordinea în care vor fi lansate în cinematografe sau pe Netflix, HBO Max, Amazon, Apple și Disney+. Dar din cauza pandemiei Covid-19, multe filme își amână lansările.Trailer film The 355 (2022)


Un film thriller de acțiune, The 355 spune povestea a 4 agente secrete internaționale care își unesc forțele pentru a găsi o armă secretă care a căzut în mâinile mercenarilor. Ele trebuie să lucreze împreună și în același timp să fie cu un pas înaintea unei femei misterioase care le urmărește fiecare mișcare.

Filmul The 355 are o distribuție feminină de excepție: Jessica Chastain, Penelope Cruz, Diane Kruger, Bingbing Fan, Lupita Nyong'o dar și pe actorul de origine română Sebastian Stan.

Filmul The 355 este programat să apară pe 21 ianuarie 2022.Trailer film Scream (2022)


Cunoscut și ca Scream 5, filmul din 2022 este o continuare la celebra serie de filme horror Scream din anii 90. Acum, la 25 de ani după ce o serie de crime brutale a șocat orășelul Woodsboro, un nou criminal și-a pus masca Ghostface și țintește un grup de adolescenți.

Filmul Scream din 2022 îi are în roluri principale pe Neve Campbell („Sidney Prescott”), Courteney Cox („Gale Weathers”) și David Arquette („Dewey Riley”), aceeași actori care au jucat fi în primul film Scream din anul 1996. Filmul Scream este programat să apară în cinematografe pe data de 14 ianuarie 2022.
Trailer film Redeeming Love (2022)


Un film romantic, dramatic și istoric bazat pe cel mai bune vândut roman al scriitorei Redeeming Love. Filmul de dragoste Redeeming Love spune povestea unui cuplu tânăr și a iubirii lor necondiționate care este pusă la încercare și se lovește de realitatea dură a goanei după aur în California anului 1850. Filmul îi are în distribuție pe actorii Abigail Cowen, Tom Lewis și Famke Janssen și este programat să apară pe 21 ianuarie 2022.
Trailer film Morbius (2022)


Un film de acțiune și aventură, Morbius spune povestea biochimistului Michael Morbius care încearcă să se vindece de o boală rară a sângelui, dar, din neatenție, se infectează cu o formă de vampirism.

Filmul Morbius îi are în distribuție pe actorii Jared Leto, Michael Keaton, Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal, Tyrese Gibson, Archie Renaux

Filmul Morbius este programat să apară pe 28 ianuarie 2022.
Trailer film Ambulance (2022)


Filmul spune povestea a doi infractori (Jake Gyllenhaal și Yahya Abdul-Mateen II) care sparg o bancă, dar planul lor de a scăpa cu banii merge prost și sunt nevoiți să fure o ambulanță cu un polițist rănit și o asistentă la bord. Filmul Ambulance ar trebui să aibă premiera pe 18 februarie 2022.
Trailer film Uncharted (2022)


Filmul Uncharted este bazat pe jocul cu același nume și spune povestea întâlnirii dintre tânărul Nathan Drake (Tom Holland) și mult mai înțeleptul Victor „Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). Filmul Uncharted ar trebui să aibă premiera pe 18 februarie 2022.
Trailer film The Batman (2022)


Noul film cu Batman îl are în rol principal pe Robert Pattinson, care luptă împotriva criminalității din Gotham pentru al doilea an la rând. El demască corupția din oraș și luptă împotriva criminalului numit Riddler. Filmul The Batman ar trebui să aibă premiera pe 4 martie 2022.
Trailer film Avatar 2 (2022)


Continuarea filmului Avatar este programată să fie lansată la sfârșitul anului 2022 și se pare că îi are în rolurile principale Kate Winslet, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Michelle Yeoh și Vin Diesel. Deocamdată nu este disponibil un trailer pentru filmul Avatar 2, ci doar un clip realizat de IMDB despre ceea ce se cunoaște despre filmări.

Filmul Avatar 2 ar trebui să aibă premiera pe 16 decembrie 2022.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii