Header Ads Widget

Trailere filme noi 2022

Urmăriți trailere la cele mai bune și frumoase filme noi care vor apare în 2022. În anul 2022 puteți vedea trailere la filme noi de acțiune, aventuri, SF, comedie, thriller, horror, dramă, dragoste, romantic, cu război și nu în ultimul rând, trailere la filme noi lansate de Netflix în 2022.


Filmele noi care vor apare în 2022 sunt puse în ordinea în care vor fi lansate în cinematografe sau pe Netflix, HBO Max, Amazon, Apple și Disney+. Dar din cauza pandemiei Covid-19, multe filme își amână lansările.




Trailer film nou Animale fantastice 3: Secretele lui Dumbledore - Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore (2022)


Cu puterea lui Grindelwald în creștere rapidă, Albus Dumbledore îi încredințează lui Newt Scamander și prietenilor săi o misiune care va duce la o ciocnire cu armata lui Grindelwald și îl va determina pe Dumbledore să se gândească cât timp va rămâne pe margine în războiul care se apropie.

Filmul nou Animale fantastice 3: Secretele lui Dumbledore este programat să apară pe 15 Aprilie 2022 și îi are în roluri principale pe actorii Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler și Jude Law.



Trailer film nou Hotel Transilvania: Transformania (2022)


Drac și haita lui s-au întors, așa cum nu i-ați mai văzut până acum în Hotel Transylvania: Transformania. Reunește-te cu monștrii tăi preferați pentru o aventură cu totul nouă, care îi aduce lui Drac cea mai terifiantă sarcină de până acum. Când misterioasa invenție a lui Van Helsing, „Raza de monsterificare”, se strică, Drac și prietenii săi monstrii sunt toți transformați în oameni, iar Johnny devine un monstru!

Filmul nou Hotel Transilvania: Transformania este programat să apară pe 14 Ianuarie 2022 și îi are în roluri principale pe actorii Andy Samberg, Selena Gomez, Kathryn Hahn și Steve Buscemi.



Trailer film nou The Flash (2022)


În filmul The Flash, Barry Allen călătorește înapoi în timp pentru a preveni uciderea mamei sale, ceea ce aduce consecințe nedorite cronologiei sale.

Filmul nou The Flash este programat să apară pe 4 Noiembrie 2022 și îi are în roluri principale pe actorii Ezra Miller, Ben Affleck, Michael Keaton, Temuera Morrison și Ron Livingston.



Trailer film nou Mărită-te cu mine - Marry Me (2022)


O poveste de dragoste neobișnuită despre doi oameni diferiți care caută ceva real într-o lume în care valoarea se bazează pe like-uri și urmăritori, filmul Marry Me este o poveste de dragoste modernă despre celebritate, căsătorie și rețelele sociale.

Filmul nou Mărită-te cu mine - Marry Me este programat să apară pe 11 Februarie 2022 și îi are în roluri principale pe actorii Owen Wilson, Jennifer Lopez, Maluma și Sarah Silverman.



Trailer film nou Dog (2022)


Soldatul Briggs încearcă să-și refacă viața, dar pentru asta trebuie să îndeplinească o misiune importantă. El trebuie să ducă câinele Lulu, un belgian Malinois, la înmormântarea străpânului său, sergentul Rodrigues.

Filmul nou Dog este programat să apară pe 18 Februarie 2022 și îi are în roluri principale pe actorii Channing Tatum, Q'orianka Kilcher, Jane Adams și Kevin Nash.



Trailer film nou The Outfit (2022)


Filmul "The Outfit" îl urmărește pe Leonard, un croitor englez care obișnuia să confecționeze costume pe faimosul Savile Row din Londra. Dar, după o tragedie personală, a ajuns în Chicago, exploatând un mic atelier de croitorie într-o zonă brutală a orașului.

Filmul nou The Outfit este programat să apară pe 25 Februarie 2022 și îi are în roluri principale pe actorii Mark Rylance, Zoey Deutch, Johnny Flynn și Dylan O'Brien.



Trailer film nou Top Gun: Maverick (2022)


La mai bine de 30 de ani după ce prietenul lui Maverick, Goose, a murit, el se află încă pe scaunul de pilot, împingând limitele a ceea ce poate face corpul său și aeronava lui. În prezent, el face tot ce poate pentru a evita promovarea, deoarece asta l-ar face să se ducă în singurul loc de care se teme - pe pământ.

Filmul nou Top Gun: Maverick este programat să apară pe 27 Mai 2022 și îi are în roluri principale pe actorii Tom Cruise, Jennifer Connelly, Val Kilmer, Jon Hamm, Miles Teller, Ed Harris.



Trailer film nou The Ice Age: Adventures of Buck Wild (2022)


Neînfricata nevăstuică cu un singur ochi pe nume Buck face echipă pe răutăcioșii frați opossum, Crash și Eddie, în timp ce pornesc într-o nouă aventură în casa lui Buck: Lumea Dinozaurilor.

Filmul nou The Ice Age: Adventures of Buck Wild este programat să apară pe 28 Ianuarie 2022 și îi are în roluri principale pe actorii Simon Pegg și Vincent Tong.



Trailer film nou Unwelcome (2022)


Filmul UNWELCOME îi are în rolurile principale pe Hannah John-Kamen și Douglas Booth în rolul unui cuplu care scapă de coșmarul lor urban și ajung în liniștea rurală a Irlandei, doar pentru a descoperi spiriduși răuvoitori și ucigași care pândesc în pădurea noduroasă și străveche de la poalele noii lor grădini.

Filmul nou Unwelcome este programat să apară pe 4 Februarie 2022 și îi are în roluri principale pe actorii Hannah John-Kamen, Douglas Booth și Colm Meaney.


Trailer film nou Moarte pe Nil - Death on the Nile (2022)


Vacanța egipteană a detectivului belgian Hercule Poirot la bordul unui vapor plin de farmec se transformă într-o căutare terifiantă a unui criminal, atunci când luna de miere idilică a unui cuplu perfect este întreruptă tragic.

Filmul nou Moarte pe Nil - Death on the Nile este programat să apară pe 11 Februarie 2022 și îi are în roluri principale pe actorii Kenneth Branagh, Gal Gadot, Emma Mackey și Annette Bening.



Trailer film nou Lightyear (2022)


Lightyear este un film de animație original care va fi lansat pe 17 iunie 2022. Acțiunea și aventura SF se împletesc pentru a vă prezenta povestea de început a lui Buzz Lightyear, eroul care a inspirat jucăria și care acum prezintă legendarul Space Ranger care avea să cucerească generații de fani.

Filmul nou Lightyear este programat să apară pe 7 iunie 2022 și îl are în rol principal pe actorul Chris Evans (voce).



Trailer film nou Operation Mincemeat (2022)


Este 1943. Aliații sunt hotărâți să rupă stăpânirea lui Hitler asupra Europei ocupate și să planifice un atac definitiv asupra Siciliei; dar se confruntă cu o provocare imposibilă - cum să protejeze o forță de invazie masivă de un potențial masacru.

Filmul nou Operation Mincemeat este programat să apară pe 6 ianuarie 2022 și îi are în roluri principale pe actorii Colin Firth, Matthew Macfadyen, Kelly Macdonald și Penelope Wilton.



Trailer film Moonfall (2022)


Filmul Moonfall spune povestea unei amenințări iminente asupra pământului. O forță necunoscută deplasează Luna de pe orbită și o trimite pe un curs de coliziune cu pământul. Câțiva astronauți eroi pun la cale o misiune de ultimă oră în spațiu, lăsându-i în urmă pe care îi iubesc, doar pentru a afla că Luna noastră nu este ceea ce credem că este.

Filmul nou Moonfall este programat să apară pe 4 Februarie 2022 și îi are în distribuție pe actorii Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley și Michael Peña.



Trailer film The 355 (2022)


Un film thriller de acțiune, The 355 spune povestea a 4 agente secrete internaționale care își unesc forțele pentru a găsi o armă secretă care a căzut în mâinile mercenarilor. Ele trebuie să lucreze împreună și în același timp să fie cu un pas înaintea unei femei misterioase care le urmărește fiecare mișcare.

Filmul The 355 are o distribuție feminină de excepție: Jessica Chastain, Penelope Cruz, Diane Kruger, Bingbing Fan, Lupita Nyong'o dar și pe actorul de origine română Sebastian Stan.

Filmul The 355 este programat să apară pe 21 ianuarie 2022.



Trailer film Scream (2022)


Cunoscut și ca Scream 5, filmul din 2022 este o continuare la celebra serie de filme horror Scream din anii 90. Acum, la 25 de ani după ce o serie de crime brutale a șocat orășelul Woodsboro, un nou criminal și-a pus masca Ghostface și țintește un grup de adolescenți.

Filmul Scream din 2022 îi are în roluri principale pe Neve Campbell („Sidney Prescott”), Courteney Cox („Gale Weathers”) și David Arquette („Dewey Riley”), aceeași actori care au jucat fi în primul film Scream din anul 1996. Filmul Scream este programat să apară în cinematografe pe data de 14 ianuarie 2022.




Trailer film Redeeming Love (2022)


Un film romantic, dramatic și istoric bazat pe cel mai bune vândut roman al scriitorei Redeeming Love. Filmul de dragoste Redeeming Love spune povestea unui cuplu tânăr și a iubirii lor necondiționate care este pusă la încercare și se lovește de realitatea dură a goanei după aur în California anului 1850. Filmul îi are în distribuție pe actorii Abigail Cowen, Tom Lewis și Famke Janssen și este programat să apară pe 21 ianuarie 2022.




Trailer film Morbius (2022)


Un film de acțiune și aventură, Morbius spune povestea biochimistului Michael Morbius care încearcă să se vindece de o boală rară a sângelui, dar, din neatenție, se infectează cu o formă de vampirism.

Filmul Morbius îi are în distribuție pe actorii Jared Leto, Michael Keaton, Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal, Tyrese Gibson, Archie Renaux

Filmul Morbius este programat să apară pe 28 ianuarie 2022.




Trailer film Ambulance (2022)


Filmul spune povestea a doi infractori (Jake Gyllenhaal și Yahya Abdul-Mateen II) care sparg o bancă, dar planul lor de a scăpa cu banii merge prost și sunt nevoiți să fure o ambulanță cu un polițist rănit și o asistentă la bord. Filmul Ambulance ar trebui să aibă premiera pe 18 februarie 2022.




Trailer film Uncharted (2022)


Filmul Uncharted este bazat pe jocul cu același nume și spune povestea întâlnirii dintre tânărul Nathan Drake (Tom Holland) și mult mai înțeleptul Victor „Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). Filmul Uncharted ar trebui să aibă premiera pe 18 februarie 2022.




Trailer film The Batman (2022)


Noul film cu Batman îl are în rol principal pe Robert Pattinson, care luptă împotriva criminalității din Gotham pentru al doilea an la rând. El demască corupția din oraș și luptă împotriva criminalului numit Riddler. Filmul The Batman ar trebui să aibă premiera pe 4 martie 2022.




Trailer film Avatar 2 (2022)


Continuarea filmului Avatar este programată să fie lansată la sfârșitul anului 2022 și se pare că îi are în rolurile principale Kate Winslet, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Michelle Yeoh și Vin Diesel.

Filmul Avatar 2 ar trebui să aibă premiera pe 16 decembrie 2022.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii