Header Ads Widget

Hotel Transylvania: Transformania (Trailer Film 2022) Hotel Transilvania: Transformania

Trailer oficial la filmul de animație "Hotel Transylvania: Transformania" 2022 cu actorii Andy Samberg, Selena Gomez și Steve Buscemi. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Hotel Transilvania: Transformania".

Pe scurt despre filmul Hotel Transylvania: Transformania: Trupa lui Drac s-a întors, așa cum nu i-ați mai văzut până acum, în ultimul capitol al francizei „Hotel Transilvania”.

Bine ați venit la Hotel Transylvania, luxoasa stațiune a lui Dracula, unde monștrii și familiile lor pot trăi la înălțime și nu sunt permiși oameni. Într-un weekend special, Dracula (Adam Sandler) și-a invitat pe toți cei mai buni prieteni ai săi – Frankenstein și soția lui, Mumia, Omul Invizibil, familia Vârcolaci și multe altele – să sărbătorească 118 ani de la nașterea iubitei sale fiice Mavis (Selena Gomez). Pentru Dracula, satisfacerea tuturor acestor monștri legendari nu este o problemă, dar petrecerea începe cu adevărat atunci când un tip obișnuit intră în hotel și schimbă totul!



Distribuție Actori: Andy Samberg, Selena Gomez, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, David Spade, Brian Hull, Asher Blinkoff, Brad Abrell, Fran Drescher, Jim Gaffiganm, Molly Shannon, Chloé Malaisé

Regizor: Derek Drymon, Jennifer Kluska

Scenarist: Amos Vernon, Nunzio Randazzo, Genndy Tartakovsky

Genul filmului: Animație, Aventuri, Comedie

Data de lansare: 14 Ianuarie 2022 pe internet

Premiera în România: 14 Ianuarie 2022 pe internet

Descriere film Hotel Transylvania: Transformania: Drac și haita lui s-au întors, așa cum nu i-ați mai văzut până acum în Hotel Transylvania: Transformania. Reunește-te cu monștrii tăi preferați pentru o aventură cu totul nouă, care îi aduce lui Drac cea mai terifiantă sarcină de până acum. Când misterioasa invenție a lui Van Helsing, „Raza de monsterificare”, se strică, Drac și prietenii săi monstrii sunt toți transformați în oameni, iar Johnny devine un monstru! În noile lor trupuri total nepotrivite, Drac, lipsit de puterile sale, și un Johnny exuberant, iubind viața ca un monstru, trebuie să facă echipă și să alerge pe tot globul pentru a găsi un remediu înainte de a fi prea târziu și înainte de a se înnebuni unul pe celălalt. Cu ajutorul lui Mavis și al haitei umane și hilare a lui Drac, presiunea devine tot mai mare în căutarea de a găsi o cale să se schimbe înainte ca transformările lor să devină permanente.

Trailer la filmul "Hotel Transylvania: Transformania" - 2022 - Hotel Transilvania: Transformania

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii