Header Ads Widget

Filme românești noi 2022

Lista cu filmele românești realizate în anul 2022. Detalii și trailere pentru filmele românești care au premiera în cinematografe în 2022. Sunt filme cu actori români cunoscuți și din aproape toate genurile.



Vom completa lista pe măsură ce vom avea informații despre alte filme românești care vor fi lansate în 2022.



Filmul românesc Oameni de treabă va avea premiera în vara anului 2022 și spune povestea unui polițist pe nume Ilie care se bucură de viața liniștită de la țară. Pasivitatea lui în timpul unei serii de evenimente violente îl transformă curând într-un complice al crimei. Tensiunea se acumulează în sat, obligându-l pe Ilie să ia o decizie finală.

Printre actorii filmului îi găsim pe Iulian Postelnicu, Crina Semciuc, Anghel Damian, Vitalie Bichir și Oana Tudor.





Filmul românesc Odată pentru totdeauna va avea premiera în 2022 în cinematografe și îi are în roluri principale pe actorii români Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Ada Galeş, Mihnea Luncașu, Celina Enea, Cătălin Cazacu, Augustin Viziru și Andrei Mateiu.

Filmul Odată pentru totdeauna este inspirat din fapte reale și spune povestea unui regizor de succes care suferă de o depresie profundă. El se retrage în satul natal pentru a-și găsi liniștea, dar diverse evenimente tragi-comice îl deturnează din încercările sale de a-și răpune demonii.





Filmul românesc Refugiul - Castelul Crăiței va avea premiera în februarie 2022 (nu este sigur) și este regizat de Liviu Mărghidan care contribuie la scenariu alături de Alexandru Popa. Filmul de aventuri și dramă îi are în rolurile principale pe Dragoș Olaru și Judith State, alături de Adela Mărghidan și Radu Mărghidan, copii regizorului.

”Refugiul - Castelul Crăiței” este un film românesc care aduce drama și aventura la înălțime, o poveste care nu te poate lăsa indiferent și o producție cu multiple provocări tehnice și artistice.





Deși l-am trecut la filme românești din anul 2021, filmul Secretul lui Zorillo se pare că până la urmă va avea lansarea în cinematografe în 2022, pe 25 Februarie.

Filmul românesc Secretul lui Zorillo îi are în roluri principale pe actorii Alexandru Pop, Alin Panc, Iulian Ilinca, Cosmin Seleși, Laura Cosoi, Andreea Samson, Gabriel Covesanu și Lora și ne poartă în vremuri imemoriale, când dacii erau ameninţaţi de invazia romană. Conduşi de însuşi Zamolxis, dacii au pus la punct ultimele pregătiri pentru planul lor secret, care ar putea schimba soarta lumii.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii