Header Ads Widget

Odată pentru totdeauna (Film românesc 2022) Trailer și detalii

Trailer la filmul românesc comedie "Odată pentru totdeauna" 2022 cu actorii: Smiley, Ada Galeş şi Cătălin Cazacu. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Odata pentru totdeauna".

Pe scurt despre filmul românesc Odată pentru totdeauna: Odată pentru totdeauna este un film românesc care urmărește viața unui regizor de succes pe nume Alex Zota care se luptă cu depresia și diverse evenimente tragi-comice îl deturnează din încercările sale de a-și răpune demonii. Regizorul pleacă la filmări în Moldova Nouă pentru a se reconecta la rădăcini, întorcându-se la familia sa pentru a-și regăsi liniștea interioară.



Distribuție Actori: Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Ada Galeş, Mihnea Luncașu, Celina Enea, Cătălin Cazacu, Augustin Viziru, Cosmin Natanticu, Doru Cătănescu, Mihaela Teleoacă, Gabriel Răuță, Sorin Miron, Andrei Mateiu, Levent Sali, Nicoleta Hâncu, Codrin Boldea, Lucian Pavel, Gabriel Apostol, Giulia Nahmany, Gina Pistol, Adina Andrei Lucaciu, Skizzo Skillz, Amelia Anghel, Daria Pentelie, Tatiana Șelaru, Sorin Merțoiu

Regizor: Iura Luncașu

Scenariu: Iura Luncașu

Genul filmului: Comedie, Dramă, Filme românești 2022, Filme 2022

Cunoscut internațional ca:

Premiera internațională:

Premiera în România: 2022 - în cinematografe

Descriere film românesc Odată pentru totdeauna: Inspirat de evenimente reale, Odată pentru totdeauna spune povestea lui Alex, un bărbat de 40 de ani care cade într-o depresie profundă. Regizor de succes, se trezește obligat să lase totul în urmă și să se retragă în orașul său natal. De-a lungul filmului, încercarea lui Alex de a scăpa de depresia sa este împiedicată de diferite evenimente tragi-comice, iar în acest amalgam de situații descoperă adevăratul sens al vieții și că familia, iertarea și dragostea sunt leacul pentru orice.

Trailer la filmul românesc "Odată pentru totdeauna" - 2022 - Deocamdată trailerul nu este disponibil, dar puteți viziona un video făcut de Smiley în care vorbește despre film, vorbește cu actorii din film și cu regizorul.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii