Header Ads Widget

Oameni de treabă (Film românesc 2022) Trailer și detalii

Trailer la filmul românesc comedie "Oameni de treabă" 2022 cu actorii: Iulian Postelnicu, Crina Semciuc și Anghel Damian. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Oameni de treabă".

Pe scurt despre filmul românesc Oameni de treabă: Oameni de treabă este un film românesc polițist regizat de Paul Negoescu și scris de Radu Romaniuc și Oana Tudor. Filmul este produs de Papillon Film în co-producție cu Tangaj Film & Screening Emotions și îi are în distribuție pe actorii Iulian Postelnicu, Crina Semciuc, Anghel Damian, Vitalie Bichir și Oana Tudor. Filmările au început în mai 2021 în județul Botoșani și au durat 25 de zile.

Filmul românesc Oameni de treabă cunoscut internațional ca Men of Deeds, este programat să aibă premiera în România pe 25 Noiembrie 2022.

Sinopsis: Ilie are aproape 40 de ani și se bucură de viața ușoară a unui polițist din sat. Pasivitatea lui în timpul unei serii de evenimente violente îl transformă curând într-un complice al crimei. Tensiunea se acumulează în sat, obligându-l pe Ilie să ia o decizie finală.



Distribuție Actori: Iulian Postelnicu, Crina Semciuc, Anghel Damian, Vitalie Bichir, Oana Tudor

Regizor: Paul Negoescu

Scenariu: Radu Romaniuc, Oana Tudor

Genul filmului: Acțiune, Polițist, Filme românești 2022

Cunoscut internațional ca: Men of Deeds

Premiera internațională: 10 August 2022

Premiera în România: 25 Noiembrie 2022

Descriere film românesc Oameni de treabă: Ilie este polițist într-un sat din Nordul României. Înconjurat de corupție (primarul și preotul din sat fac trafic cu țigări din Ucraina), Ilie are un moment de analiză și vrea să-și facă datoria, să se așeze la casa lui, să aibă o viață normală.

Trailer la filmul românesc "Oameni de treabă" - 2022

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii