Header Ads Widget

Refugiul - Castelul Crăiței (Film românesc 2022) Trailer și detalii

Filmul românesc de aventuri și dramă "Refugiul - Castelul Crăiței" 2022 cu actorii: Dragoș Olaru, Judith State și Adela Mărghidan. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Refugiul - Castelul Crăiței".

Pe scurt despre filmul românesc Refugiul - Castelul Crăiței: Filmul „Refugiul - Castelul Crăiței” surprinde pasaje din vacanța de vară a unui cuplu divorțat, petrecută împreună, de dragul celor 2 copii, la munte, la cort. Scenariul aduce în lumina reflectoarelor dragostea necondiționată dintre cei doi frați, Matei (13 ani) și Ana (9 ani), despărțiți de deciziile, luate de părinți, de a-și trăi viața separat: mama (medic obstetrician) în Franța, alături de Ana, iar tata în România (specialist IT), alături de Matei.

Povestea acestei familii moderne expune noțiuni de parenting, conflicte relaționale, un cumul de trăiri într-o perioadă secvențială: de la emoția și fericirea reîntâlnirii fraților, la speranța de refacere a căsniciei; de la peisaje pitorești, la escaladarea pereților abrupți ai muntelui; de la bucuria dată de timpul petrecut împreună, la sentimente de agonie și neputință a părinților în căutarea celor 2 copii, fugiți în ultima zi.

Filmările pentru acest film se desfășoară într-un cadru feeric, cu peisaje spectaculoase din Rezervația Naturală Piatra Craiului. Complexitatea acestui proiect cinematografic este dată de locația Masivului Piatra Craiului, cu filmări atât pe timp de zi cât și de noapte, la altitudini între 1600 și 2000m. Întreaga echipă de filmare, alături de actorii și copiii-actori s-au pregătit special pentru acest film, timp de 2 luni făcând cursuri de alpinism și învățând tehnici de supraviețuire. Scenariul a prins contur din dorința regizorului, Liviu Mărghidan, de a-și exprima filmografic pasiunea sa pentru alpinism.

Sinopsis: ”Refugiul - Castelul Crăiței” este un film care aduce drama și aventura la înălțime, o poveste care nu te poate lăsa indiferent și o producție cu multiple provocări tehnice și artistice.



Distribuție Actori: Dragoș Olaru, Judith State, Adela Mărghidan, Radu Mărghidan - (Florentina Țilea, Dan Bordeianu, Constantin Lupescu, Ionuț Achivoaie, Viorel Păunescu, Mihaela Alexandru) ?

Regizor: Liviu Mărghidan

Scenariu: Alexandru Popa, Liviu Mărghidan

Genul filmului: Aventuri, Dramă, Filme românești 2022, Filme 2022

Cunoscut internațional ca: Refuge

Premiera internațională:

Premiera în România: Februarie 2022 ?

Descriere film românesc Refugiul - Castelul Crăiței: O familie (părinți divorțați și cei doi copii ai lor) se reunește pentru o săptămână de vacanță, la munte. Lazăr (40 ani, specialist IT) și Andreea (40 ani, medic obstetrician) au împreună doi copii, Matei de 13 ani și Ana de 9 ani. Divorțul, petrecut la doi ani de la plecarea Andreei în Franța, la un spital prestigios din Paris, a fost inițiativa acesteia. Inițial, Lazăr s-a opus, invocând “binele copiilor” dar, după câteva luni de tensiuni, a acceptat despărțirea, în urma căreia fata a rămas cu mama în Franța, iar băiatul cu tatăl, în România. În ultimii 3 ani, familia inițială se reunește în fiecare vară pentru o vacanță la munte, cu cortul, dedicată copiilor, iar de această dată sunt în Munții Piatra Craiului.

Trailer la filmul românesc "Refugiul - Castelul Crăiței" - 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii