Header Ads Widget

Uncharted (Trailer Film 2022)

Trailer oficial la filmul acțiune și aventură "Uncharted" 2022 cu actorii: Tom Holland, Mark Wahlberg și Antonio Banderas. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Uncharted".

Pe scurt despre filmul Uncharted: Povestea filmului Uncharted este un prequel al jocurilor, cu Holland în rolul unui Drake mai tânăr, arătându-ne detalii despre cum a ajuns să o cunoască și să se împrietenească cu Sully.



Distribuție Actori: Tom Holland, Mark Wahlberg, Tati Gabrielle, Antonio Banderas, Sophia Ali, Patricia Meeden, Sarah Petrick

Regizor: Ruben Fleischer

Scenarist: Art Marcum, Matt Holloway, Rafe Judkins

Genul filmului: Acțiune, Aventuri

Data de lansare: 18 Februarie 2022

Premiera în România:

Descriere film Uncharted: Filmul Uncharted este bazat pe una dintre cele mai bine vândute și apreciate serii de jocuri video din toate timpurile. Uncharted îl prezintă publicului pe tânărul Nathan Drake (Tom Holland), un băiat inteligent cu școala străzii care alături de partenerul înțelept Victor „Sully” Sullivan ( Mark Wahlberg) ia parte la prima sa aventură de vânătoare de comori. Într-o epopee de acțiune și aventură care se întinde pe tot globul, cei doi merg în căutarea celei mai mari comori care încă nu a fost descoperită de cineva. În tot acest timp, Nathan urmărește niște indicii care l-ar putea duce la găsirea fratelui său dispărut.

Trailer la filmul "Uncharted" - 2022 - Uncharted


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix , Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii