Header Ads Widget

Ambulanța: Salvare contracronometru (Trailer Film 2022) Ambulance

Trailer oficial la filmul acțiune și dramă "Ambulanța: Salvare contracronometru" 2022 cu actorii: Jake Gyllenhaal, Devan Long și Eiza González. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Ambulance".

Pe scurt despre filmul Ambulanța: Salvare contracronometru: Filmul Ambulance spune povestea a doi infractori parteneri care comit un jaf și sunt nevoiți să fure o ambulanță în timpul evadării lor.



Distribuție Actori: Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II, Eiza Gonzalez, Devan Long, Garret Dillahunt, A Martinez, Keir O'Donnell, Jose Pablo Cantillo, Colin Woodell, Moses Ingram, Kayli Tran

Regizor: Michael Bay

Scenarist: Chris Fedak

Genul filmului: Acțiune, Crime, Dramă

Data de lansare: 18 Februarie 2022

Premiera în România:

Descriere film Ambulanța: Salvare contracronometru: Într-o zi și ceva pe străzile din L.A., trei vieți se vor schimba pentru totdeauna.

În acest thriller amețitor al regizorului-producătorului Michael Bay, veteranul decorat Will Sharp, disperat după bani pentru a acoperi facturile medicale ale soției sale, cere ajutorul fratelui său adoptiv Danny (Jake Gyllenhaal), singura persoană pe care o cunoaște, dar și singura căreia nu ar trebui să-i ceară ajutorul. Infractor carismatic de carieră, Danny îi oferă în schimb o infracțiune: cel mai mare jaf bancar din istoria Los Angeles: 32 de milioane de dolari. Gândindu-se la viața soției sale, Will nu poate spune nu.

Dar când planul lor de a fugi cu banii merge spectaculos de prost, disperați, frații fură o ambulanță cu un polițist rănit grav și cu asistenta Cam Thompson (Eiza González) la bord. Într-o urmărire în viteză mare, Will și Danny trebuie să fugă de numărul mare de mașini de poliție, să-și țină ostaticii în viață și să încerce cumva să nu se omoare unul pe altul, totul în timp ce execută cea mai nebunească evadare pe care LA a văzut-o vreodată.

Trailer la filmul "Ambulance" - 2022 - Ambulanța: Salvare contracronometru


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix , Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii