Header Ads Widget

Morbius (Trailer Film 2022)

Trailer oficial la filmul de acțiune și aventuri "Morbius" 2022 cu actorii: Michael Keaton, Jared Leto, și Matt Smith. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Morbius".

Pe scurt despre filmul Morbius:

Biochimistul Michael Morbius încearcă să se vindece de o boală rară a sângelui, dar, din neatenție, se infectează cu o formă de vampirism.





Distribuție Actori: Michael Keaton, Jared Leto, Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal, Tyrese Gibson, Archie Renaux, Charlie Shotwell, Corey Johnson, Ruth Horrocks, Kadrolsha Ona Carole, Clara Rosager

Regizor: Daniel Espinosa

Scenarist: Matt Sazama, Burk Sharpless

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Dramă

Data de lansare: 1 Aprilie 2022

Premiera în România: 1 Aprilie 2022

Este filmul Morbius pe Netflix?

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.


Descriere film Morbius

Unul dintre cele mai fascinante și mai conflictuale personaje ale universului cinematic Marvel vine pe marele ecran în timp ce câștigătorul premiului Oscar, Jared Leto se transformă în enigmaticul antierou, Michael Morbius. Foarte bolnav de o tulburare de sânge rară și hotărât să-i salveze pe alții care suferă aceeași soartă, Dr. Morbius încearcă un pariu disperat cu boala. Ceea ce la început pare a fi un succes, se dovedește în curând a fi un remediu poate mai rău decât boala, iar întunericul din interiorul lui se dezlănțuie și îl transformă pe acest vindecător într-un vânător.



Trailer la filmul "Morbius" - 2022



Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix , Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii