Header Ads Widget

Avatar 2: Calea apei (Film acțiune sf 2022) Avatar 2: The Way of Water Trailer subtitrat

Film acțiune sf online "Avatar 2: Calea apei" 2022 cu actorii Sam Worthington, Zoe Saldana și Sigourney Weaver. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Avatar 2: The Way of Water".


Despre filmul Avatar 2: Calea apei

Avatar 2: Calea apei (original în engleză Avatar: The Way of Water - cunoscut în mod colocvial sub numele de Avatar 2) este un film științifico-fantastic epic american regizat de James Cameron și produs de 20th Century Studios. Este al doilea film din franciza Avatar a lui James Cameron, după filmul Avatar (2009). James Cameron produce filmul împreună cu Jon Landau, Josh Friedman fiind anunțat inițial ca co-scriitor al lui Cameron; s-a anunțat mai târziu că James Cameron, Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver și Shane Salerno au luat parte la procesul de scriere a tuturor continuărilor înainte de a li se atribui scenarii separate, făcând eventualele credite de scris neclare. Membrii distribuției Sam Worthington, Zoe Saldaña, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder și Matt Gerald își reiau rolurile din filmul original, cu Sigourney Weaver revenind într-un rol diferit. Noii membri ai distribuției îi includ pe actorii Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, Vin Diesel și CJ Jones.



James Cameron, care declarase în 2006 că și-ar dori să facă continuare pentru Avatar dacă va avea succes, a anunțat primele două continuări în 2010, după succesul larg răspândit al primului film, Calea apei tinzând să aibă lansarea în 2014. Cu toate acestea, adăugarea a încă trei continuări (la prima) și necesitatea de a dezvolta noi tehnologii pentru a filma scene subacvatice, o performanță niciodată realizată până acum, a dus la întârzieri semnificative pentru a permite echipajului mai mult timp pentru a lucra la scenariu, preproducție și efecte vizuale. Filmările preliminare pentru film au început în Manhattan Beach, California, pe 15 august 2017, urmate de filmarea principală simultan cu Avatar 3 în Noua Zeelandă pe 25 septembrie 2017; Filmările s-au încheiat la sfârșitul lui septembrie 2020, după peste trei ani de filmări, în ciuda faptului că producția a fost întreruptă din cauza pandemiei de COVID-19.


Lansarea în cinematografe a filmului a fost supusă a opt întârzieri, cea mai recentă având loc pe 23 iulie 2020. Filmul Avatar 2: Calea apei este planificat în prezent să fie lansat pe 16 decembrie 2022, următoarele trei continuări urmând să fie lansate, respectiv, în 20 decembrie 2024, 18 decembrie 2026 și 22 decembrie 2028.


Sinopsis la filmul Avatar 2: Calea apei

Jake Sully locuiește cu noua sa familie pe planeta Pandora. Odată ce o amenințare familiară revine pentru a termina ceea ce a început anterior, Jake trebuie să lucreze cu soția lui Neytiri și cu armata rasei Na'vi pentru a-și proteja planeta.





Distribuție Actori în filmul Avatar 2: Calea apei

Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Michelle Yeoh, Kate Winslet, Giovanni Ribisi, Oona Chaplin, Jemaine Clement, Stephen Lang, Chloe Coleman, Edie Falco, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Matt Gerald, Bailey Bass, Jamie Flatters, Jack Champion, Keston John, Filip Geljo, Britain Dalton, Brendan Cowell, Trinity Jo-Li Bliss, CJ Jones, Scarlett Fernandez, Duane Evans Jr., Jeremy Irwin, Johnny Alexander, Jake McLean, Amanda, Ben Antoine, Christopher Troy, posibil Vin Diesel și CJ Jones

Regizor
James Cameron

Scenarist
James Cameron, Josh Friedman

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF, Filme 2022

Data de lansare
16 Decembrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
16 Decembrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Avatar: The Way of Water titlul original, Avatar: Calea apei titlul în română, Avatar 2 titlul alternativ

Este filmul Avatar 2: Calea apei pe HBO Max

Din păcate filmul Avatar 2: Calea apei încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Avatar 2: Calea apei pe Netflix?

Din păcate filmul Avatar 2: Calea apei încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Avatar 2: Calea apei

Situat la mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film, Avatar: Calea apei începe să spună povestea familiei Sully, necazurile care îi urmează, eforturile pe care le fac pentru a se menține în siguranță, bătăliile pe care le duc pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură.



Citește review la filmul Avatar: Calea Apei

Trailer subtitrat la filmul "Avatar 2: Calea apei" 2022 Avatar 2: The Way of Water

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Avatar 2: Calea apei (2022) cu actorii Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Michelle Yeoh, Kate Winslet, Giovanni Ribisi, Oona Chaplin, Jemaine Clement și Stephen Lang, regizat de James Cameron.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii