Header Ads Widget

The Flash (Film acțiune sf 2023)

Trailer subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf "The Flash" 2023 cu actorii Ezra Miller, Ben Affleck și Michael Keaton. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Flash".

Despre filmul Flash / The Flash

Flash / The Flash este un viitor film american cu super eroi bazat pe personajul DC Comics cu același nume. Produs de Warner Bros. Pictures, DC Studios, Double Dream și Disco Factory și distribuit pentru Warner Bros Pictures, se intenționează să fie a 13-a ediție din Universul Extins DC (DCEU). Filmul este regizat de Andy Muschietti după un scenariu de Christina Hodson și îi are în rolurile principale pe Ezra Miller în rolul lui Barry Allen/The Flash alături de Sasha Calle, Michael Shannon, Ron Livingston, Maribel Verdu, Kiersey Clemons, Antje Traue și Michael Keaton. În film, Barry călătorește înapoi în timp pentru a preveni uciderea mamei sale, care aduce consecințe nedorite.

Dezvoltarea unui film cu Flash a început la sfârșitul anilor 1980, cu mai mulți scriitori și regizori atașați proiectului până în 2014. Filmul a fost apoi reamenajat ca parte a DCEU, cu Ezra Miller distribuit ca personaj principal. Mai mulți regizori au fost atașați filmului în anii următori, Seth Grahame-Smith, Rick Famuyiwa și duo-ul format din John Francis Daley și Jonathan Goldstein, fiecare părăsind proiectul din cauza diferențelor creative. Muschietti și Hodson s-au alăturat filmului în iulie 2019, iar pre-producția a început în ianuarie 2020. Filmul este influențat de povestea revistei de benzi desenate Flashpoint, prezentând mai multe personaje DC Comics, inclusiv Ben Affleck și Michael Keaton, reluând versiunile respective ale lui Batman. Filmările au avut loc din aprilie până în octombrie 2021 la Warner Bros Studios, Leavesden și în locații din Regatul Unit.

Filmul de acțiune Flash / The Flash este programat să fie lansat în Statele Unite pe 16 iunie 2023, din cauza multiplelor întârzieri cauzate de schimbările regizorului, pandemia COVID-19 și eșecurile de post-producție. În România, filmul Flash va fi lansat subtitrat în cinematografele românești în data de 23 iunie 2023.Distribuție Actori: Ezra Miller, Ben Affleck, Michael Keaton, Temuera Morrison, Ron Livingston, Sasha Calle, Kiersey Clemons, Saoirse-Monica Jackson, Maribel Verdú, Rudy Mancuso, Richie Lawrie, Michael Shannon, Antje Traue, Temuera Morrison, Eric Tiede, Luke Brandon Field, Isabelle Bernardo, Bastian Antonio Fuentes, Sean Rogers, Leon Masuda, Andy M Milligan, Paul Fairlie, Ian Loh, Liam Edwards, Gabriel Constantin, Stephane Fichet, Tianyi Kiy, Ed Wade, Nina Barker-Francis, Malachi Ferdinand, Richard Sutar, Andoni Gracia, Oleg Mirochnikov, Christopher Moore, Luis Miguel Alvarez, Darrenjclarke, Marvin Montoute, Zoe Hewitt, Cain Aiden, Judy Blackett, Ben Bradley, Sophie Clifton, Oliver Griffin, Eve Harding, Felicity Lamb, James Travis

Regizor: Andy Muschietti

Scenarist: Gardner Fox, Christina Hodson, Harry Lampert

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Fantastic

Data de lansare: 16 iunie 2023 în SUA

Premiera în România: 23 Iunie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Descrierea filmului The Flash

Barry Allen / Flash călătorește înapoi în timp pentru a preveni uciderea mamei sale, dar este prins într-o realitate alternativă fără metaoameni. El cere ajutorul lui Batman și al Kryptonienei Supergirl din realități alternative pentru a salva această lume de generalul renăscut Zod și a se întoarce în universul său.

Trailer subtitrat la filmul Flash / The Flash (2023)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf The Flash (2023) cu actorii Ezra Miller, Ben Affleck, Michael Keaton, Temuera Morrison, Ron Livingston, Sasha Calle, Kiersey Clemons, Saoirse-Monica Jackson, Maribel Verdú, Rudy Mancuso, Richie Lawrie și Michael Shannon și regizat de Andy Muschietti.Trimiteți un comentariu

0 Comentarii