Header Ads Widget

Batman V Superman: Dawn of Justice (Film 2016) - Zorii dreptăţii

Film "Batman V Superman: Dawn of Justice" - Trailerul, descrierea, data de lansare si actorii care joaca in filmul SF de actiune "Batman V Superman: Zorii dreptăţii". Actorii principali in filmul "Batman V Superman 1": Ben Affleck si Henry Cavill.

Actori: Henry Cavill, Ben Affleck, Amy Adams, Gal Gadot, Jason Momoa, Jesse Eisenberg, Jeffrey Dean Morgan, Ezra Miller, Jena Malone, Diane Lane, Michael Shannon, Holly Hunter, Jeremy Irons, Laurence Fishburne, Laura Mennell

Regizor: Zack Snyder

Scenaristi: Bill Finger, Bob Kane, Joe Shuster

Genul filmului: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF

Data de lansare:
In America - 25 Martie 2016
In Romania - 25 Martie 2016

Tip de ecran: wide

AKA:
Man of Steel 2
Batman vs. Superman

Producator: DC Entertainment

Despre film:
In 2016 avem un nou film cu super eroi si o schimbare de actori in rolul omului liliac. Este vorba de Ben Affleck care preia locul Batman de la Christian Bale si speram sa fie macar la inaltimea predecesorului.
Henry Cavill dupa ce a realizat in 2013 Man of Steel, continua lupta cu raul in Batman V Superman: Dawn of Justice si se pregateste de filmele The Justice League partea intai si partea doua in care continua povestea lui Superman.

Descriere film:
Locuitorii orașului Gotham au început să pună la îndoială nevoia de a avea un super-erou. Acesta a ajuns să le inspire teamă prin acțiunile sale, purtându-se ca un Dumnezeu, care nu poate fi tras la răspundere de nimeni. Atmosfera de suspiciune și neîncredere care se creează îi va aduce pe Batman și pe Superman într-o confruntare directă. Cât timp cei doi super-eroi sunt ocupați să se lupte între ei, o forță amenințătoare crește rapid și va pune umanitatea într-un mare pericol.


Trailerul filmului "Batman V Superman: Dawn of Justice" (2016)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii