Header Ads Widget

Liga Dreptății (Film acțiune 2017) Justice League Trailer și detalii

Film acțiune și aventuri "Liga Dreptății" 2017 cu actorii Ben Affleck, Henry Cavill și Jason Momoa. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Justice League".


Despre filmul Liga Dreptății

Liga Dreptății / Justice League este un film american din 2017, bazat pe echipa de supereroi cu același nume din revista DC Comics. Produs de Warner Bros Pictures, DC Films, RatPac-Dune Entertainment, Atlas Entertainment și Cruel and Unusual Films și distribuit de Warner Bros Pictures, este a cincea ediție din Universul Extins DC (DCEU). Regizat de Zack Snyder și scris de Chris Terrio și Joss Whedon, filmul are o distribuție care îi include pe actorii Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, și J. K. Simmons. În film, în urma evenimentelor din filmul Batman vs. Superman: Zorii dreptății / Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), Batman și Wonder Woman îi recrutează pe supereroii Flash, Aquaman și Cyborg după moartea lui Superman pentru a salva lumea de amenințarea catastrofală a Steppenwolf și a armatei sale de Parademoni.

Warner Bros a început să dezvolte un film live-action despre Liga Dreptății / Justice League în 2007, regizat de George Miller, dar proiectul a fost anulat din cauza întârzierilor de producție și a preocupărilor bugetare. Filmările principale au avut loc din aprilie până în octombrie 2016. După ce Zack Snyder a renunțat la film în urma morții fiicei sale, Joss Whedon a fost angajat să supravegheze restul post-producției, inclusiv să scrie și să regizeze scene suplimentare, precum și să reînregistreze o mare parte a filmului, care a schimbat multe aspecte ale acestuia; Zack Snyder și-a păstrat în cele din urmă creditul unic ca director. Cu un buget de producție estimat la 300 de milioane de dolari, Justice League este unul dintre cele mai scumpe filme realizate vreodată.

Filmul de acțiune cu super eroi Liga Dreptății / Justice League a avut premiera la Los Angeles pe 13 noiembrie 2017 și a fost lansat în Statele Unite patru zile mai târziu. Filmul a încasat peste 657 de milioane de dolari la nivel mondial, față de un prag de rentabilitate presupus de 750 de milioane de dolari, devenind o bombă de box office și făcând Warner Bros Pictures să piardă aproximativ 60 de milioane de dolari. A primit recenzii în general mixte de la critici, cu critici care vizează intriga, ritmul, răufăcătorul generic, cinematografia și imaginile generate de computer, în timp ce umorul și tonul său ușor au fost întâmpinate cu răspunsuri polarizate, deși secvențele de acțiune și performanțele distribuției au fost lăudate. Implicarea majoră a lui Joss Whedon în timpul post-producției a primit, de asemenea, critici dure, în special din partea distribuției, în special a lui Gal Gadot și Ray Fisher. Un film de regizor, intitulat Zack Snyder - Liga dreptății / Zack Snyder's Justice League, a fost lansat pe HBO Max în martie 2021, după ce fanii au început să pledeze pentru versiunea originală a filmului lui Zack Snyder de la lansarea în cinematografe a filmului.



Descrierea sinopsis a filmului Liga Dreptății / Justice League

Alimentat de credința lui restaurată în umanitate și inspirat de actul altruist al lui Superman, Bruce Wayne solicită ajutorul noului său aliat, Diana Prince, pentru a înfrunta un dușman și mai puternic. Împreună, Batman și Wonder Woman lucrează rapid pentru a găsi și recruta o echipă de meta-oameni care să reziste împotriva acestei amenințări proaspăt trezite. Dar, în ciuda formării acestei ligi de eroi fără precedent - Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg și The Flash - poate fi deja prea târziu pentru a salva planeta de la un asalt de proporții catastrofale.

Regia
Zack Snyder

Actori în distribuție
Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, J.K. Simmons, Ciarán Hinds, Amber Heard, Joe Morton, Lisa Loven Kongsli, Ingvar Sigurdsson, David Thewlis, Sergi Constance, Julian Lewis Jones, Salóme Gunnarsdóttir, Ágústa Eva Erlendsdóttir, Björt Sigfinnsdóttir, Michael McElhatton, John Dagleish, Richard Clifford, Will Austin, Kobna Holdbrook-Smith, Rebecca Perfect, Francis Magee, Védís Vífilsdóttir, Snæfríður Rán Aðalsteins, Grace Cookey-Gam, Matthew Bates, Charlotte Comer, Doutzen Kroes, Brooke Ence, Hari James, Ann Ogbomo, Samantha Win, Marc McClure, Paul Foulds, Jesse Eisenberg, Robin Wright

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Fantastic

Dată de lansare:
17 noiembrie 2017

Cunoscut și ca
Justice League - titlul original, Liga Dreptății - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Liga Dreptății / Justice League (2017)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sg Liga Dreptății / Justice League (2017) cu actorii Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen și J.K. Simmons și regizat de Zack Snyder.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii