Header Ads Widget

Femeia fantastică (Film acțiune 2017) Wonder Woman Trailer și detalii

Film acțiune și aventuri "Femeia fantastică" 2017 cu actorii Gal Gadot, Chris Pine și Robin Wright. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Wonder Woman".


Despre filmul Femeia fantastică

Femeia fantastică / Wonder Woman este un film cu super eroi din 2017 bazat pe personajul DC Comics cu același nume. Produs de Warner Bros Pictures, DC Films, Atlas Entertainment și Cruel and Unusual Films și distribuit de Warner Bros Pictures, este a patra ediție din Universul Extins DC (DCEU) și un prequel/spin-off al filmului Batman vs. Superman: Zorii dreptății / Batman v. Superman: Dawn of Justice (2016). Regizat de Patty Jenkins și scris de Allan Heinberg după o poveste de Heinberg, Zack Snyder și Jason Fuchs, Wonder Woman oare pe actrița Gal Gadot în rolul principal, alături de Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen și Elena Anaya. Este al doilea film acțiune live pentru cinematograf în care apare Wonder Woman după debutul ei în Batman v Superman: Dawn of Justice. În filmul Femeia fantastică / Wonder Woman, prințesa amazoniană Diana își propune să oprească Primul Război Mondial, crezând că conflictul a fost început de vechiul dușman al amazoanelor, Ares, după ce pilotul și spionul american Steve Trevor a aterizat pe insula lor Themyscira și a informat-o despre asta.

Filmul de acțiune cu supe eroi Femeia fantastică / Wonder Woman a avut premiera mondială la Teatrul Pantages din Hollywood pe 26 mai 2017 și a fost lansat în cinematografe în întreaga lume pe 2 iunie 2017, de Warner Bros Pictures. Filmul a primit recenzii pozitive, cu laude pentru regie, actorie, imagini, secvențe de acțiune și partitura muzicală. A încasat peste 822 de milioane de dolari la nivel mondial, devenind al zecelea film cu cele mai mari încasări din 2017 și a fost cel mai mare film al unei regizoare solo până când a fost depășit de filmul chinezesc Hi, Mom. Institutul American de Film l-a selectat drept unul dintre primele zece filme din 2017 și a câștigat Premiul Hugo pentru cea mai bună prezentare dramatică în 2018. O continuare, Femeia Fantastică 1984 / Wonder Woman 1984, a fost lansată în decembrie 2020, cu Jenkins revenind ca regizor și Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright și Connie Nielsen reluând rolurile. Un al treilea film era în dezvoltare, cu Jenkins și Gal Gadot pregătiți să revină, dar în cele din urmă a fost anulat.



Descrierea sinopsis a filmului Femeia fantastică / Wonder Woman

Înainte de a fi Wonder Woman (Gal Gadot), ea a fost Diana, prințesa Amazonelor, antrenată să fie o războinică de neînvins. Crescută într-o insulă paradisiatică adăpostită, Diana întâlnește un pilot american (Chris Pine) care îi povestește despre conflictul masiv care se dezlănțuie în lumea exterioară. Convinsă că poate opri amenințarea, Diana părăsește pentru prima dată casa ei. Luptând alături de bărbați într-un război pentru a pune capăt tuturor războaielor, ea își descoperă în sfârșit puterile depline și adevăratul destin.

Regia
Patty Jenkins

Actori în distribuție
Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Saïd Taghmaoui, Ewen Bremner, Eugene Brave Rock, Lucy Davis, Elena Anaya, Lilly Aspell, Lisa Loven Kongsli, Ann Wolfe, Ann Ogbomo, Emily Carey, James Cosmo, Wolf Kahler, Alexander Terentyev, Martin Bishop, Flora Nicholson, Pat Abernethy, Freddy Elletson, Sammy Hayman, Michael Tantrum, Philippe Spall, Edward Wolstenholme, Ian Hughes, Marko Leht, Steffan Rhodri, Andrew Byron, Dominic Kinnaird, Rachel Pickup, Ulli Ackermann, Frank Allen Forbes, Peter Stark, Rainer Bock

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Fantastic

Dată de lansare:
2 iunie 2017

Cunoscut și ca
Wonder Woman - titlul original, Femeia fantastică - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Femeia fantastică / Wonder Woman (2017)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Femeia fantastică / Wonder Woman (2017) cu actorii Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Saïd Taghmaoui și Ewen Bremner și regizat de Patty Jenkins.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii