Header Ads Widget

Femeia Fantastică 1984 (Film acțiune 2020) Wonder Woman 1984 Trailer și detalii

Film acțiune și aventuri "Femeia Fantastică 1984" 2020 cu actorii Gal Gadot, Chris Pine și Kristen Wiig. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Wonder Woman 1984".


Despre filmul Femeia Fantastică 1984

Femeia Fantastică 1984 / Wonder Woman 1984 (cunoscut și sub numele de WW84) este un film american cu super eroi din 2020, bazat pe personajul Wonder Woman din revistele DC. Produs de Warner Bros Pictures, DC Films, Atlas Entertainment și The Stone Quarry și distribuit de Warner Bros Pictures, este o continuare a filmului Femeia Fantastică / Wonder Woman din 2017 și al nouălea film din Universul Extins DC (DCEU). Regizat de Patty Jenkins și scris de Jenkins, Geoff Johns și Dave Callaham după o poveste a lui Johns și Jenkins, o are pe actrița Gal Gadot în rolul Diana Prince / Wonder Woman, alături de Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright și Connie Nielsen. Amplasat în 1984 în timpul Războiului Rece, filmul o urmărește pe Diana și pe iubitul ei din trecut, Steve Trevor, în timp ce se confruntă cu Maxwell Lord și Cheetah.

Discuția despre o continuare a început la scurt timp după lansarea primului film în iunie 2017, iar decizia de a continua a fost confirmată luna următoare. Filmările principale au început pe 13 iunie 2018, filmările având loc la Studiourile Warner Bros, Leavesden în Anglia, precum și în Districtul Columbia și Virginia de Nord din SUA, Londra și Duxford în Anglia, Tenerife și Fuerteventura în Insulele Canare și Almeria. Producția s-a încheiat pe 22 decembrie 2018, după o filmare de șase luni, cu filmări suplimentare în iulie 2019.

Filmul de acțiune Femeia Fantastică 1984 / Wonder Woman 1984 a fost inițial programat pentru o lansare largă în cinematografe pe 5 iunie 2020, dar a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei de COVID-19. Filmul a avut premiera pe 15 decembrie 2020, prin intermediul platformei virtuale DC FanDome și a fost lansat în Statele Unite de Warner Bros Pictures pe 25 decembrie 2020, atât în cinematografe, cât și prin serviciul de streaming HBO Max. Filmul a primit recenzii mixte de la critici. A avut încasări de 169,6 milioane de dolari la nivel mondial, față de un buget de producție de 200 de milioane de dolari, nereușind să atingă rentabilitatea din cauza cinematografelor limitate în timpul pandemiei de COVID-19, dar a devenit cel mai vizionat film direct pe streaming din 2020. Un spin-off produs de Patty Jenkins care se concentrează pe Amazoanele din Themyscira este în dezvoltare.



Descrierea sinopsis a filmului Femeia Fantastică 1984 / Wonder Woman 1984

Diana Prince trăiește în liniște printre muritori în anii 1980 vibranți și eleganți -- o eră a excesului condusă de dorința de a avea totul. Deși a ajuns la puterile ei depline, ea își menține un profil ascuns, îngrijind artefacte antice și efectuând doar acte eroice incognito. Dar, în curând, Diana va trebui să-și adune toată puterea, înțelepciunea și curajul, în timp ce se trezește luptând împotriva lui Maxwell Lord și a lui Cheetah, o ticăloasă care posedă o forță și o agilitate supraomenească.

Regia
Patty Jenkins

Actori în distribuție
Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright, Connie Nielsen, Lilly Aspell, Amr Waked, Kristoffer Polaha, Natasha Rothwell, Ravi Patel, Oliver Cotton, Lucian Perez, Gabriella Wilde, Kelvin Yu, Stuart Milligan, Shane Attwooll, David Al-Fahmi, Kevin Wallace, Wai Wong, Doutzen Kroes, Hari James, Betty Adewole, Camilla Roholm, Jessie Graff, Bronte Lavine, Briony Scarlett, Jade Johnson, Miranda Chambers, Moe Sasegbon, Gwendolyn Smith, Hayley Warnes, Saïd Taghmaoui, Ewen Bremner, Eugene Brave Rock, Lucy Davis, Lyon Beckwith, Ryan Watson, Jimmy Burke, Brandon Thane Wilson, Oakley Bull, Andy Riddle, Rey Rey Terry, Tina Edwards, Bill Debrason, Rick Kain, Vickie Warehime, Mike D. Anderson, Christopher Crutchfield, Gina Grinkemeyer

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Fantastic

Dată de lansare:
25 decembrie 2020

Cunoscut și ca
Wonder Woman 1984 - titlul original, Femeia Fantastică 1984 - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Femeia Fantastică 1984 / Wonder Woman 1984 (2020)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Femeia Fantastică 1984 (2020) cu actorii Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright, Connie Nielsen, Lilly Aspell, Amr Waked și Kristoffer Polaha și regizat de Patty Jenkins.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii