Header Ads Widget

Zack Snyder - Liga dreptății (Film acțiune 2021) Zack Snyder's Justice League Trailer și detalii

Film acțiune și aventuri "Zack Snyder - Liga dreptății" 2021 cu actorii Ben Affleck, Henry Cavill și Jason Momoa. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Zack Snyder's Justice League".


Despre filmul Zack Snyder - Liga dreptății

Zack Snyder - Liga dreptății / Zack Snyder's Justice League (denumit în mod colocvial Snyder Cut) este filmul de regizor din 2021 al filmului american cu super eroi Liga dreptății / Justice League din 2017, al cincilea film plasat în Universul Extins DC (DCEU) bazat pe echipa cu același nume. Este destinat să se potrivească cu viziunea inițială a regizorului Zack Snyder pentru Liga dreptății, înainte de plecarea sa din producția originală și interferența ulterioară a studioului. Filmul îi urmărește pe eroii DC, Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Cyborg (Ray Fisher), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) și un Superman reînviat (Henry Cavill), în timp ce formează o alianță pentru a-l opri pe cuceritorul extradimensional Steppenwolf (Ciarán Hinds) și armata sa de Parademoni să cucerească Pământul pentru stăpânul său Darkseid (Ray Porter).

Lansat de Warner Bros Pictures în 2017, Liga dreptății / Justice League a avut o producție dificilă. Scenariul său a suferit modificări majore înainte și în timpul producției între 2016 și 2017. În mai 2017, Zack Snyder a renunțat la post-producție după moartea fiicei sale, Autumn Snyder, iar Joss Whedon a fost angajat să termine filmul, completându-l ca regizor necreditat. Joss Whedon a supravegheat refilmările și alte modificări care au încorporat un ton mai strălucitor și mai mult umor, reducând în același timp timpul de rulare în mod semnificativ, în conformitate cu un mandat de la Warner Bros. Versiunea cinematografică a polarizat criticii și a avut performanțe slabe la box office; acest lucru i-a făcut pe cei de la Warner Bros să opteze pentru dezvoltarea viitoarelor filme în jurul personajelor individuale, cu mai puțină atenție pentru consistență și continuitate în universul comun lărgit.

Mulți oameni și-au exprimat interesul față de versiunea lui Zack Snyder a filmului, pe care au numit-o adesea „Snyder Cut”. Deși majoritatea persoanelor din industrie au raportat că lansarea sa este puțin probabilă, Warner Bros a continuat-o în februarie 2020; în mai, Zack Snyder a anunțat că va fi lansat sub numele de Zack Snyder's Justice League / Zack Snyder - Liga dreptății ca film original HBO Max. S-au cheltuit 70 de milioane de dolari pentru a finaliza efectele vizuale, partitura și editarea, iar noul material fiind filmat în octombrie 2020. Lansarea a fost planificată inițial atât ca o miniserie cu șase episoade, cât și ca un lungmetraj lung, primul concept fiind anulat în ianuarie 2021 în favoarea lansării acestuia ca lungmetraj. Filmul este dedicat memoriei lui Autumn Snyder.

Filmul de acțiune Zack Snyder - Liga dreptății / Zack Snyder's Justice League a fost lansat pe HBO Max în Statele Unite, pecum și în România, pe 18 martie 2021. A devenit al patrulea cel mai vizionat film de pe platformă în acel an. Filmul a fost considerat în mare măsură superior lansării în cinematografe din 2017, iar criticii au lăudat regia lui Zack Snyder, stilul vizual, secvențele de acțiune, interpretările, caracterizările îmbunătățite, partitura muzicală și echilibrul dintre greutatea emoțională și umor, deși durata de rulare a primit unele critici.



Descrierea sinopsis a filmului Zack Snyder - Liga dreptății / Zack Snyder's Justice League

În ZACK SNYDER - LIGA DREPTĂȚII, hotărât să se asigure că sacrificiul final al lui Superman (Henry Cavill) nu a fost în zadar, Bruce Wayne (Ben Affleck) își aliază forțele cu Diana Prince (Gal Gadot) cu planuri de a recruta o echipă de metaoameni pentru a proteja lumea de o ameninţare de proporţii catastrofale care se apropie. Sarcina se dovedește mai dificilă decât și-a imaginat Bruce, deoarece fiecare dintre recruți trebuie să se confrunte cu demonii propriului trecut pentru a transcende ceea ce i-a reținut, permițându-le să se unească, formând în sfârșit o ligă de eroi fără precedent. Acum uniți, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) și The Flash (Ezra Miller) ar putea fi soluție pentru a salva planeta de Steppenwolf, DeSaad și Darkseid și de intențiile lor îngrozitoare.

Regia
Zack Snyder

Actori în distribuție
Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, J.K. Simmons, Ciarán Hinds, Amber Heard, Jesse Eisenberg, Willem Dafoe, Joe Morton, Lisa Loven Kongsli, Ingvar Sigurdsson, David Thewlis, Sergi Constance, Julian Lewis Jones, Salóme Gunnarsdóttir, Ágústa Eva Erlendsdóttir, Björt Sigfinnsdóttir, Michael McElhatton, John Dagleish, Richard Clifford, Will Austin, Kobna Holdbrook-Smith, Rebecca Perfect, Francis Magee, Védís Vífilsdóttir, Snæfríður Rán Aðalsteins, Grace Cookey-Gam, Matthew Bates, Charlotte Comer, Doutzen Kroes, Brooke Ence, Hari James, Ann Ogbomo, Samantha Win, Marc McClure, Paul Foulds, Carla Gugino, Russell Crowe, Jared Leto, Kevin Costner, Robin Wright

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Fantastic

Dată de lansare:
18 martie 2021

Cunoscut și ca
Zack Snyder's Justice League - titlul original, Zack Snyder - Liga dreptății - titlul în România

Trailer la filmul Zack Snyder - Liga dreptății / Zack Snyder's Justice League (2021)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii