Header Ads Widget

Man of Steel: Eroul (Film acțiune sf 2013) Man of Steel Trailer și detalii

Film acțiune și aventuri sf "Man of Steel: Eroul" 2013 cu actorii Henry Cavill, Amy Adams și Russell Crowe. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Man of Steel".


Despre filmul Man of Steel: Eroul

Man of Steel: Eroul este un film cu super eroi din 2013 bazat pe personajul Superman din revista DC Comics. Regizat de Zack Snyder după un scenariu de David S. Goyer, este primul episod din Universul Extins DC (DCEU) și o repornire a seriei de filme Superman, care descrie povestea de origine a personajului. Filmul îl are în rol principal pe Henry Cavill, alături de Amy Adams, Michael Shannon, Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne și Russell Crowe. În film, Clark Kent află că este un extraterestru superputernic de pe planeta Krypton. El își asumă rolul de protector al omenirii ca Superman, făcând alegerea de a-l înfrunta pe generalul Zod și de a-l împiedica să distrugă umanitatea.

Dezvoltarea a început în 2008, când Warner Bros. a primit propuneri de la scriitori, scenariști și regizori de benzi desenate, optând pentru repornirea francizei. În 2009, o hotărâre judecătorească a dus la recuperarea familiei lui Jerry Siegel a drepturilor asupra originilor lui Superman și a drepturilor de autor ale lui Siegel. Decizia a precizat că Warner Bros. nu datora familiilor drepturi de autor suplimentare de la filmele anterioare, dar dacă nu începeau producția unui film cu Superman până în 2011, atunci familiile Shuster și Siegel ar fi putut da în judecată Warner Bros pentru veniturile pierdute dintr-un film neprodus. Producătorul Christopher Nolan a prezentat ideea lui Goyer după o discuție despre filmul Cavalerul negru: Legenda renaște / The Dark Knight Rises, iar Snyder a fost angajat ca regizor al filmului în octombrie 2010. Filmările principale au început în august 2011 în West Chicago, Illinois, înainte de a se muta la Vancouver și Plano, Illinois.

Filmul de acțiune Man of Steel a avut premiera în Sala Alice Tully pe 10 iunie 2013 și a fost lansat în România pe 21 iunie 2013. Criticii au considerat că secvențele de acțiune atrăgătoare din punct de vedere vizual ale filmului nu au fost suficiente pentru a depăși coborârea lui în „teritoriu generic de blockbuster” , și au fost împărțiți în privința performanței lui Henry Cavill ca Superman. A încasat peste 668 de milioane de dolari în întreaga lume, devenind al nouălea film cu cele mai mari încasări din 2013. O continuare intitulată Batman vs. Superman: Zorii dreptății / Batman v Superman: Dawn of Justice a fost lansată pe 25 martie 2016, în timp ce o continuare directă în diferite stadii de dezvoltare din 2014 a fost anulată în urma restructurării DC Films ca DC Studios la sfârșitul anului 2022.



Descrierea sinopsis a filmului Man of Steel: Eroul / Man of Steel

Odată cu distrugerea iminentă a lui Krypton, planeta lor natală, Jor-El (Russell Crowe) și soția sa caută să-și salveze rasa trimițând pe fiul lor pe Pământ. Nava spațială a copilului aterizează la ferma lui Jonathan (Kevin Costner) și Martha (Diane Lane) Kent, care îl numesc Clark și îl cresc ca fiind propriul lor fiu. Deși abilitățile sale extraordinare l-au făcut pe adultul Clark (Henry Cavill) să trăiască la marginea societății, el descoperă că trebuie să devină un erou pentru a-i salva pe cei pe care îi iubește de o amenințare îngrozitoare.

Regia
Zack Snyder

Actori în distribuție
Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane, Russell Crowe, Antje Traue, Harry Lennix, Richard Schiff, Christopher Meloni, Kevin Costner, Ayelet Zurer, Laurence Fishburne, Dylan Sprayberry, Cooper Timberline, Richard Cetrone, Mackenzie Gray, Julian Richings, Mary Black, Samantha Win, Michael Kelly, Rebecca Buller, Christina Wren, David James Lewis, Tahmoh Penikett, Doug Abrahams, Brad Kelly, David Paetkau, Elizabeth Thai, Ian Rozylo, Alessandro Juliani, Kwesi Ameyaw, Mike Dopud, Jack Foley, Jadin Gould, Robert Gerdisch, Ryan Mitchell, Alexa Gengelbach, Caroline Thomas, Stephanie Kraft Song, Coburn Goss, Lesley Bevan, Chad Krowchuk, Ian Tracey, Carmen Lavigne, Howard Siegel, Heidi Kettenring, Justin Butler, Jacqueline Scislowski, Danny Coonley, Sally Elting, Joseph Cranford, Clint Carleton, Mark Gibbon, Stuart Ambrose, Tom Nagel, Jackson Berlin, George Canyon, Kyle Riefsnyder, Aaron Smolinski, Carla Gugino, Bruce Bohne, Rowen Kahn, Robert Moloney, Sean Campbell, Aaron Pearl, Rebecca Spence, Joe Minoso, Brian King, Madison Moran, Gabe Darley, Bridgett Newton, Revard Dufresne, Apollonia Vanova, Dan Aho, Ronald W. Gibbs, Chris Palermo, Edmundo Raul Sanchez, Nicholas W. von Zill, Allison Crowe, Nick Touchie, Eileen Touchie, Malcolm Scott

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF

Dată de lansare:
10 iunie 2013

Cunoscut și ca
Man of Steel - titlul original, Man of Steel: Eroul - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Man of Steel: Eroul (2013)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf Man of Steel: Eroul (2013) cu actorii Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane, Russell Crowe, Antje Traue, Harry Lennix, Richard Schiff și Christopher Meloni și regizat de Zack Snyder.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii