Header Ads Widget

Aquaman (Film acțiune 2018) Trailer și detalii

Film acțiune și aventuri "Aquaman" 2018 cu actorii Jason Momoa, Amber Heard și Willem Dafoe. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Aquaman".


Despre filmul Aquaman

Aquaman este un film american cu super eroi din 2018, bazat pe personajul DC cu același nume. Produs de DC Entertainment și Peter Safran Productions și distribuit de Warner Bros. Pictures, este al șaselea film din Universul Extins DC (DCEU). Filmul este regizat de James Wan, după un scenariu de David Leslie Johnson-McGoldrick și Will Beall. În film joacă Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry/Aquaman, care își propune să conducă regatul subacvatic al Atlantidei și să-l împiedice pe fratele său vitreg, regele Orm, să unească cele șapte regate subacvatice pentru a distruge lumea de la suprafață. Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II și Nicole Kidman apar în roluri secundare.

Dezvoltarea a început în 2004, dar nu a înaintat până când Man of Steel a fost lansat în 2013. În august 2014, Beall și Kurt Johnstad au fost angajați să scrie scenarii concurente. Wan a semnat ca regizor în aprilie 2015, iar în iulie 2016, filmul a continuat cu scenariul lui Beall. Distribuția principală a fost confirmată până în 2016 și începutul lui 2017. Filmările principale au început în Australia în mai 2017, având loc la Village Roadshow Studios de pe Gold Coast, Queensland, Australia, cu echipe de producție suplimentare în Canada, Italia și Maroc. Filmările s-au încheiat în octombrie următor. Mai multe companii au furnizat efecte vizuale, variind de la simulări de păr foarte detaliate până la crearea de animale și locații CGI.

Filmul de acțiune Aquaman a avut premiera la Londra pe 26 noiembrie 2018 și a fost lansat în România pe 21 decembrie 2018. A încasat 1,148 miliarde de dolari la nivel mondial, făcându-l cel mai mare film DCEU, cel mai mare film bazat pe un personaj DC Comics și al cincilea film cu cele mai mari încasări din 2018. Filmul a primit laude pentru efectele sale vizuale, designul de producție, secvențele de acțiune și performanța lui Jason Momoa, fiind criticat în același timp pentru scenariul, dialogul și povestea sa. O miniserie animată plasată după film, Aquaman: King of Atlantis, a fost difuzată în perioada 14 octombrie - 28 octombrie 2021, în timp ce un film continuare Aquaman and the Lost Kingdom, urmează să fie lansat pe 25 decembrie 2023.



Descrierea sinopsis a filmului Aquaman

Născut pe țărmurile lumii de la suprafață, Arthur Curry (Jason Momoa) descoperă că este doar jumătate om, iar cealaltă jumătate din sângele său fiind de origine atlantă, făcându-l astfel moștenitorul de drept al tronului regatului submarin al Atlantidei. Cu toate acestea, Arthur află că Atlantida este condusă de malițiosul său frate vitreg Orm (Patrick Wilson), care încearcă să unească cele șapte regate subacvatice și să ducă război la suprafață. Cu ajutorul lui Nuidis Vulko (Willem Dafoe) și a superbei Mera (Amber Heard), Arthur trebuie să descopere întregul potențial al adevăratului său destin și să devină Aquaman pentru a salva Atlantida și oamenii de la suprafață de complotul malefic al lui Orm.

Regia
James Wan

Actori în distribuție
Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison, Ludi Lin, Michael Beach, Randall Park, Graham McTavish, Leigh Whannell, Tainui Kirkwood, Tamor Kirkwood, Denzel Quirke, Kaan Guldur, Otis Dhanji, Kekoa Kekumano, Julie Andrews, John Rhys-Davies, Djimon Hounsou, Andrew Crawford, Sophia Forrest, Natalia Safran, Micah Ohlman, Jack Andrew, Frankie Creagh-Leslie, Sophia Emberson-Bain, Ilya Melnikoff, Hank Amos, Kyryl Koltsov, Patrick Cox, Luke Owen, Robert Longstreet, Devika Parikh, Sonny Le, Jon Fabian, Mabel Tamone, Rita Dinardo, Anthony Standish, Nicolette Bianca, Victor Leto, Vincent B. Gorce, Gabriella Petkova

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Fantastic

Dată de lansare:
26 noiembrie 2018

Cunoscut și ca
Aquaman - titlul original, Aquaman - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Aquaman (2018)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune cu super eroi Aquaman (2018) cu actorii Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison și Ludi Lin și regizat de James Wan.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii