Header Ads Widget

Aquaman and the Lost Kingdom (Film acțiune 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și fantezie "Aquaman and the Lost Kingdom" 2023 cu actorii Jason Momoa, Ben Affleck și Nicole Kidman. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Aquaman and the Lost Kingdom".


Despre filmul Aquaman and the Lost Kingdom

Aquaman and the Lost Kingdom este un film american cu super eroi bazat pe personajul Aquaman din revistele DC Comics. Produs de DC Studios, Compania Safran și Atomic Monster Productions și distribuit de Warner Bros Pictures, acesta este destinat să fie continuarea filmului Aquaman (2018) și cea de-a 15-a și ultima parte din Universul Extins DC (DCEU). Filmul este regizat de James Wan după un scenariu scris de David Leslie Johnson-McGoldrick și îi are în rolurile principale pe Jason Momoa în rolul Arthur Curry / Aquaman alături de Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison și Nicole Kidman.

Jason Momoa a prezentat o poveste pentru o continuare a lui Aquaman în timpul producției primului film. James Wan nu a vrut să se grăbească cu o continuare, dar a fost de acord în ianuarie 2019 să supravegheze dezvoltarea. Johnson-McGoldrick a semnat să scrie scenariul o lună mai târziu, iar James Wan a fost confirmat că va fi regizor în august 2020. El a spus că filmul se va extinde asupra construcției lumii subacvatice a lui Aquaman și a anunțat titlul sequelului în iunie 2021. Filmările au început la sfârșitul lunii și s-a încheiat în ianuarie 2022, având loc în Regatul Unit, Hawaii, Los Angeles și New Jersey.


Filmul de acțiune Aquaman and the Lost Kingdom este programat să fie lansat pe 25 decembrie 2023, în urma mai multor întârzieri din cauza pandemiei de COVID-19 și a eșecurilor financiare și de post-producție.


Sinopsis la filmul Aquaman and the Lost Kingdom

Aquaman creează o alianță neplăcută cu un aliat puțin probabil pentru a salva Atlantida și restul planetei.





Distribuție Actori în filmul Aquaman and the Lost Kingdom

Jason Momoa, Ben Affleck, Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Nicole Kidman, Willem Dafoe, Jani Zhao, Pilou Asbæk, Randall Park, Vincent Regan, Indya Moore, Tianyi Kiy, Grant Huggair, Judy Blackett, Tai Boothe, Katie Margaret Hall, Michael Oladele, Peter Theobalds

Regizor
James Wan

Scenarist
David Leslie Johnson-McGoldrick

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Fantastic, Filme 2023

Data de lansare
25 decembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Aquaman and the Lost Kingdom titlul original, Aquaman and the Lost Kingdom titlul în România

Este filmul Aquaman and the Lost Kingdom pe Netflix?

Din păcate filmul Aquaman and the Lost Kingdom încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Aquaman and the Lost Kingdom

Când o putere străveche este dezlănțuită, Aquaman trebuie să creeze o alianță neplăcută cu un aliat puțin probabil pentru a proteja Atlantida și lumea de devastările ireversibile.


Trailer la filmul Aquaman and the Lost Kingdom (2023)


Filmul încă nu are un trailer, dar vă prezentăm un BTS realizat de DC FanDome în 2021


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii