Header Ads Widget

The 355 (Trailer Film 2022)

Trailer oficial la filmul acțiune și thriller "The 355" 2022 cu actorii: Jessica Chastain, Sebastian Stan și Penelope Cruz. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The 355".

Pe scurt despre filmul The 355: Când o armă extrem de secretă cade în mâinile mercenarilor, o agentă CIA sălbatică își unește forțele cu alte trei agente internaționale într-o misiune letală pentru a o recupera, rămânând în același timp cu un pas înaintea unei femei misterioase care le urmărește fiecare mișcare.



Distribuție Actori: Jessica Chastain, Sebastian Stan, Penelope Cruz, Diane Kruger, Bingbing Fan, Lupita Nyong'o, Edgar Ramirez, Jason Wong, Raphael Acloque, Marta Svetek, Leo Staar

Regizor: Simon Kinberg

Scenarist: Theresa Rebeck, Simon Kinberg, Theresa Rebeck

Genul filmului: Acțiune, Thriller

Data de lansare: 7 Ianuarie 2022

Premiera în România:

Descriere film The 355: Când o armă extrem de secretă cade în mâinile mercenarilor, agenta CIA Mason „Mace” Brown (Jessica Chastain) va trebui să își unească forțele cu câteva agentele rivale. Ea își unește forțele cu super agenta germancă Marie (Diane Kruger), cu super specialista în înformatică și fostă agent MI6 Khadijah (Lupita Nyong'o), și cu psihologul Graciela (Penélope Cruz) într-o misiune letală și amețitoare de a recupera arma secretă, în același timp încercând să fie în fața unei femei misterioase, Lin Mi Sheng (Bingbing Fan), care le urmărește fiecare mișcare. Acțiunea se răspândește pe tot globul, și de la cafenelele din Paris la piețele din Maroc și la casele de licitații opulente din Shanghai, cele patru femei vor depinde de loialitatea uneia pentru alteia și asta ar putea proteja lumea sau le-ar putea ucide.

Este filmul The 355 pe Netflix?

Da, filmul The 355 este disponibil pe Netflix și îl puteți vedea intrând AICI.

Trailer 1 la filmul "The 355" - 2022


Trailer 2 la filmul "The 355" - 2022


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii