Header Ads Widget

Animale fantastice 3: Secretele lui Dumbledore (Trailer Film 2022) Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore

Trailer oficial la filmul de aventuri și fantezie "Animale fantastice 3: Secretele lui Dumbledore" 2022 cu actorii Eddie Redmayne, Katherine Waterston și Mads Mikkelsen. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

Pe scurt despre filmul Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore este un viitor film de fantezie regizat de David Yates, după un scenariu de J. K. Rowling și Steve Kloves. O coproducție britanică și americană, este continuarea filmului Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald (2018), a treia ediție din seria de filme Animale Fantastice și a unsprezecea în general din franciza Wizarding World. Filmul îi are în distribuție pe Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, William Nadylam, Poppy Corby-Tuech, Jessica Williams, Jude Law și Mads Mikkelsen.

Amplasat la câțiva ani după evenimentele din Crimele lui Grindelwald, acesta îl urmărește pe Albus Dumbledore care îl încredințează pe Newt Scamander și aliații săi cu o misiune care îi duce în inima armatei vrăjitorului întunecat Gellert Grindelwald.

Filmările trebuia să înceapă la începutul anului 2020, dar au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19; filmările au început în septembrie 2020. În urma eșecurilor din cauza pandemiei și a redistribuirii lui Johnny Depp cu Mads Mikkelsen, lansarea filmului a fost amânată pentru 15 iulie 2022, dar a fost stabilită în cele din urmă pe 8 aprilie 2022 în Regatul Unit și pe 15 aprilie 2022 în Statele Unite în 3D și 2D. Încă două filme Fantastic Beasts sunt în dezvoltare.



Distribuție Actori: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, William Nadylam, Poppy Corby-Tuech, Jessica Williams, Jude Law, Mads Mikkelsen

Regizor: David Yates

Scenarist: J.K. Rowling, Steve Kloves

Genul filmului: Aventuri, Familie, Fantastic, Filme 2022

Data de lansare: 15 Aprilie 2022

Premiera în România:

Cunoscut și ca: Fantastic Beasts 3, Fantastic Beasts and Where to Find Them 3

Descriere film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore: Amplasată în anii 1930, povestea duce la implicarea Lumii Vrăjitorilor în al Doilea Război Mondial și va explora comunitățile magice din Bhutan, Germania și China, pe lângă locații stabilite anterior, inclusiv Brazilia, Statele Unite și Regatul Unit. Cu puterea lui Grindelwald în creștere rapidă, Albus Dumbledore îi încredințează lui Newt Scamander și prietenilor săi o misiune care va duce la o ciocnire cu armata lui Grindelwald și îl va determina pe Dumbledore să se gândească cât timp va rămâne pe margine în războiul care se apropie.

Trailer la filmul "Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore" - 2022 - Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii