Header Ads Widget

Toate Filmele din seria Animale Fantastice - Fantastic Beasts

Despre filmele din seria Animale Fantastice, o serie derivată din filmele cu Harry Potter care deocamdată cuprinde filmele Animale Fantastice și unde le poți găsi, Animale Fantastice 2: Crimele lui Grindelwald și Animale Fantastice 3: Secretele lui Dumbledore, care va fi lansat pe 15 aprilie 2022.


Seria Animale Fantastice / Fantastic Beasts, face partea din universul Lumea vrăjitorilor și este o serie derivată și care precede evenimentele din seria de filme cu Harry Potter.

Animale Fantastice și unde le poți găsi (2016) este primul film din seria spin-off/prequel Animale Fantastice / Fantastic Beasts. O continuare, intitulată Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald, a fost lansată pe 16 noiembrie 2018, iar un al treilea film, Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore, este programat pentru lansarea pe 15 aprilie 2022. Warner Bros intenționează, de asemenea, să dezvolte un serial de televiziune, plasat în Lumea vrăjitorilor, care va debuta pe HBO Max.

Filmele incluse în seria Animale Fantastice - Fantastic Beasts

Animale Fantastice și unde le poți găsi (2016)


Pe 12 septembrie 2013, Warner Bros. a anunțat că J. K. Rowling scrie un scenariu bazat pe cartea Fantastic Beasts and Where to Find Them și aventurile autorului său fictiv Newt Scamander, plasate cu șaptezeci de ani înainte de aventurile lui Harry Potter. Filmul marca debutul ei în scrierea de scenarii și este planificat ca primul film dintr-o nouă serie.

În iunie 2015, Eddie Redmayne a fost ales să joace rolul principal Newt Scamander, magizoologul Lumii Vrăjitorilor. Alți membri ai distribuției sunt: Katherine Waterston în rolul Tina Goldstein, Alison Sudol în rolul Queenie Goldstein, Dan Fogler în rolul Jacob Kowalski, Ezra Miller în rolul Credence Barebone, Samantha Morton în rolul Mary Lou Barebone, Jenn Murray în rolul Chastity Barebone, Faith Wood-Blagrove în rolul Modesty Barebone, și Colin Farrell în rolul Percival Graves. Filmările au început pe 17 august 2015 iar filmul Animale Fantastice și unde le poți găsi a fost lansat în întreaga lume pe 18 noiembrie 2016.

Sinpsis: În 1926, Newt Scamander ajunge în New York City cu servieta sa magică, care găzduiește o serie de creaturi periculoase și habitatele lor. Când unele creaturi scapă din servietă, Newt trebuie să lupte pentru a corecta greșeala și cu ororile rezultate din violența, frica și tensiunea dintre oameni magici și nemagici.

Animale Fantastice 2: Crimele lui Grindelwald (2018)


Filmul Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald a fost anunțat în martie 2014 ca a doua tranșă a seriei. În octombrie 2016, a fost dezvăluit că Yates și Rowling se vor întoarce ca regizor, scenarist și co-producător, iar Eddie Redmayne se va întoarce pentru a juca rolul principal în toate filmele seriei. În noiembrie 2016, s-a confirmat că Johnny Depp va avea un rol mai important în continuare, reluând rolul lui Gellert Grindelwald din prima ediție.

În aprilie 2017, a fost confirmat că Jude Law a fost ales în rolul lui Dumbledore și că acțiunea filmului va avea loc în New York City, Marea Britanie și Paris. Filmările au început pe 3 iulie 2017 și s-au încheiat pe 20 decembrie 2017, iar filmul Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald a fost lansat în cinematografe pe 16 noiembrie 2018.

Sinpsis: Au trecut câteva luni de la evenimentele din Animale Fantastice și unde le poți găsi. Gellert Grindelwald a scăpat de închisoare și a început să adune adepți pentru cauza sa – aceea de a pune vrăjitorii deasupra tuturor ființelor nemagice. Dumbledore trebuie să ceară ajutor de la fostul său student Newt pentru a-l opri pe Grindelwald.

Actorii principali în filmul Animale Fantastice 2: Crimele lui Grindelwald sunt Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Jude Law și Johnny Depp.

Animale Fantastice 3: Secretele lui Dumbledore (2022)


Filmările trebuiau să înceapă la începutul anului 2020, dar au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19; filmările au început în septembrie 2020. În urma eșecurilor legate de pandemie și a redistribuirii lui Johnny Depp cu Mads Mikkelsen, lansarea filmului a fost amânată pentru data de 8 aprilie 2022 în Regatul Unit și 15 aprilie 2022 în Statele Unite. Încă două filme seria Animale Fantastice sunt în dezvoltare.

Sinpsis: La câțiva ani după evenimentele din Crimele lui Grindelwald, povestea are loc parțial în Rio de Janeiro, Brazilia, și parțial în Berlin, Germania și duce la implicarea Lumii Vrăjitorilor în al Doilea Război Mondial.

Actorii principali în filmul Animale Fantastice 3: Secretele lui Dumbledore sunt Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams, Katherine Waterston și Mads Mikkelsen în rolul lui Gellert Grindelwald, care l-a înlocuit pe Johnny Depp.

În viitor: În octombrie 2016, scriitoarea J. K. Rowling a anunțat că seria de filme Animale Fantastice va fi compusă din cinci filme, confirmând ulterior că povestea seriei va consta într-o succesiune de evenimente care au avut loc între anii 1926 și 1945.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii