Header Ads Widget

Animale fantastice și unde le poți găsi (Trailer Film 2016) Fantastic Beasts and Where to Find Them

Trailer oficial la filmul de aventuri și fantezie "Animale fantastice și unde le poți găsi" 2016 cu actorii Eddie Redmayne, Katherine Waterston și Dan Fogler. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Pe scurt despre filmul Animale fantastice si unde le poti gasi: Fantastic Beasts and Where to Find Them este un film fantastic din 2016 regizat de David Yates și face parte din seria de filme Animale Fantastice. O producție comună britanică și americană, este un spin-off și un prequel la seria de filme Harry Potter. Filmul are o distribuție care îi include pe Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Samantha Morton, Jon Voight, Johnny Depp, Ron Perlman, Zoe Kravitz și Colin Farrell. Este prima ediție din seria de filme Fantastic Beasts și a noua în general din franciza Wizarding World care a început cu filmele Harry Potter.



Distribuție Actori: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Samantha Morton, Jon Voight, Johnny Depp, Colin Farrell, Carmen Ejogo, Ron Perlman, Faith Wood-Blagrove, Ronan Raftery, Josh Cowdery, Kevin Guthrie, Jenn Murray, Gemma Chan, Zoë Kravitz

Regizor: David Yates

Scenarist: J.K. Rowling

Genul filmului: Aventuri, Familie, Fantastic

Data de lansare: 10 Noiembrie 2016

Premiera în România: 18 Noiembrie 2016

Cunoscut și ca: Fantastic Beasts 1

Descriere film Fantastic Beasts and Where to Find Them: La mijlocul anilor 1920 în Newt Scamander, New York, un tânăr activist vrăjitor britanic, sosește în oraș, ținând în mână o valiză misterioasă din piele care adăpostește creaturi diverse și magice care există printre noi. Pe fondul unui echilibru deja fragil al secretului și al dezastrelor tot mai mari atribuite vrăjitorului întunecat, Gellert Grindelwald, valiza prețioasă a lui Newt dispare și, pentru a înrăutăți lucrurile, mai multe creaturi reușesc să scape. În curând, această complicație neprevăzută atrage atenția seniorului Auror Percival Graves, care îl țintește pe Newt, pe fundalul unei amenințări invizibile, devastatoare și cu totul imprevizibile, care încă face ravagii pe 5th Avenue. În cele din urmă, există o agendă ascunsă în spatele intențiilor lui Graves? Mai mult, ce se va întâmpla cu fiarele fantastice rămase care sunt încă în libertate?

Trailer la filmul "Fantastic Beasts and Where to Find Them" - 2016 - Animale fantastice și unde le poți găsi

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii