Header Ads Widget

Harry Potter and the Order of the Phoenix (Film 2007) Harry Potter şi Ordinul Phoenix

Film 2007 "Harry Potter and the Order of the Phoenix" - Trailerul, descrierea, data de lansare si actorii care joaca in filmul "Harry Potter şi Ordinul Phoenix". Actorii principali in filmul "Harry Potter 5": Daniel Radcliffe si Emma Watson.



Actori: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Emma Thompson, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Brendan Gleeson, Richard Griffiths, Jason Isaacs, Gary Oldman, Alan Rickman, Fiona Shaw, Maggie Smith, Imelda Staunton, Davis Thewlis si Julie Walters

Regizor: David Yates

Scenaristi: Michael Goldenberg (scenariu), J.K. Rowling (nuvela)

Genul filmului: Aventuri, Familie, Fantastic, Mister

Data de lansare:
In America - 11 Iulie 2007
In Romania - 20 Iulie 2007

Tip de ecran: normal

AKA: Harry Potter and the Order of the Phoenix: The IMAX Experience
The Order of the Phoenix

Producator: Warner Bros., Heyday Films, Cool Music

Descriere film: In Harry Potter and the Order of the Phoenix, Harry Potter revine pentru cel de-al cincilea an la Hogwarts si descopera ca aproape toti vrajitorii nu vor sa-l creada ca s-a intalnit cu Lordul Cap-De-Mort.

De teama ca venerabilul director al Hogwarts, Albus Dumbledore, minte in privinta revenirii lui Cap-De-Mort pentru a-i submina pozitia si a-l inlocui in functie, Ministrul Magiei, Cornelius Fudge, numeste un nou profesor de Aparare Impotriva Magiei Negre, pentru a-l supraveghea pe Dumbledore.

Numai ca acest curs nu se dovedeste eficient pentru a-i proteja pe studenti impotriva fortelor intunecate care ii ameninta, asa ca ajutat de prietenii sai Hermione si Ron, Harry decide sa rezolve lucrurile de unul singur. Intalnindu-se in secret cu un grup de studenti care-si spun "Armata lui Dumbledore", Harry ii invata cum sa se apere de Magia Neagra, pregatindu-i pe curajosii tineri vrajitori pentru lupta extraordinara care ii asteapta.

Trailerul filmului Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) Harry Potter şi Ordinul Phoenix

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii