Header Ads Widget

Emma Watson

Toate filmele, serialele și biografia actriței Emma Watson cunoscută pentru seria de filme Harry Potter, dar și pentru Frumoasa si Bestia, Fiicele doctorului March, Noe și Jurnalul unui adolescent timid.

Biografie Emma Watson

Emma Watson (Emma Charlotte Duerre Watson) s-a născut pe 15 aprilie 1990 în Paris, Franța și este o actriță și activistă engleză. Ea a câștigat recunoaștere pentru rolurile sale atât în blockbuster, cât și în filme independente, precum și pentru munca ei în domeniul drepturilor femeii. Emma Watson a fost clasată printre cele mai bine plătite actrițe din lume de către Forbes și Vanity Fair și a fost numită una dintre cele mai influente 100 de oameni din lume de revista Time în 2015.


Emma Watson a urmat școala Dragonului și s-a pregătit în actorie la filiala din Oxford a Stagecoach Theatre Arts. În copilărie, ea a ajuns la celebritate după ce a obținut primul ei rol profesionist de actorie ca Hermione Granger în seria de filme Harry Potter, jucând anterior doar în piese de teatru de la școală. Emma Watson a jucat și în adaptarea pentru televiziune din 2007 a romanului Ballet Shoes și și-a împrumutat vocea pentru The Tale of Despereaux (2008).

După ultimul film cu Harry Potter, ea a jucat un rol secundar în My Week with Marilyn (2011), înainte de a juca rolul Sam în filmul The Perks of Being a Wallflower (2012), care i-a adus succes la criticii de film. Alte aclamații au venit după interpretarea rolului Alexis Neiers în filmul The Bling Ring (2013) al Sofiei Coppola și al rolului fiicei adoptive a personajului titular din filmul biblic Noah. În același an, Emma Watson a fost premiată de Academia Britanică de Arte de Film și Televiziune, câștigând categoria artistul britanic al anului. Ea a jucat, de asemenea, în rolul Belle în muzicalul romantic de fantezie Frumoasa și Bestia (2017), care se află în lista cu cele mai mari încasări din toate timpurile, și personajul Meg March în drama Fiicele doctorului March / Little Women (2019).

Emma Watson înălțime și greutate

Înălțime: 1.65 m
Greutate: 52 kg

Ultimele filme ale actriței Emma Watson sunt

Ultimul film în care a jucat Emma Watson a fost Fiicele doctorului March, în 2019. În 2022, Emma Watson se va reuni cu mai mulți membri ai distribuției din seria de filme Harry Potter pentru un documentar special HBO Max intitulat Return to Hogwarts.


Filmele și serialele actriței Emma Watson

 2017The Circle / Cercul
Mae
 2017Beauty and the Beast / Frumoasa și Bestia
Belle
 2015Regression
Angela Gray
 2015Colonia
Lena
 2015The Vicar of Dibley (Serial)
Reverend Iris - 1 episod
 2014Noah - Noe
Ila
 2013This Is the End - A venit sfârsitu'!
Emma Watson
 2013The Bling Ring - Hoții de celebritate
Nicki


 2012The Perks of Being a Wallflower - Jurnalul unui adolescent timid
Sam
 2011My Week with Marilyn - O săptamână cu Marilyn
Lucy
 2011Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - Harry Potter și Talismanele Morții: Partea a II-a
Hermione Granger
 2008The Tale of Despereaux - Povestea lui Despereaux
Princess Pea (voce)
 2007Ballet Shoes (Film TV)
Pauline Fossil
 2005Harry Potter and the Goblet of Fire - Harry Potter și Pocalul de Foc
Hermione Granger
 2004Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - Harry Potter și prizonierul din Azkaban
Hermione Granger
 2002Harry Potter and the Chamber of Secrets - Harry Potter și Camera Secretelor
Hermione Granger
 2001Harry Potter and the Sorcerer's Stone - Harry Potter și piatra filosofală
Hermione Granger

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii