Header Ads Widget

Fiicele doctorului March (Film dramă romantică 2019) Little Women Trailer și detalii

Film dramă și romantic "Fiicele doctorului March" 2019 cu actorii Saoirse Ronan, Emma Watson și Florence Pugh. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Little Women".


Despre filmul Fiicele doctorului March

Fiicele doctorului March / Little Women este un film dramă american din 2019, scris și regizat de Greta Gerwig. Este a șaptea adaptare cinematografică a romanului cu același nume din 1868 al lui Louisa May Alcott. Acesta relatează viețile surorilor March — Meg, Jo, Beth și Amy — din Concord, Massachusetts, în timpul secolului al XIX-lea. Filmul are o distribuție formată din Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Laura Dern, Timothée Chalamet, Meryl Streep, Tracy Letts, Bob Odenkirk, James Norton, Louis Garrel și Chris Cooper.

Sony Pictures a inițiat dezvoltarea filmului în 2013, Amy Pascal venind la bord pentru a produce în 2015, iar Greta Gerwig a fost angajată să scrie scenariul în anul următor. Folosind celelalte scrieri ale lui Alcott ca inspirație, Greta Gerwig a scris scenariul în 2018. Ea a fost numită regizor în același an, filmul fiind al doilea pe care îl regizase exclusiv. Filmările au avut loc din octombrie până în decembrie 2018 în statul Massachusetts, montajul începând a doua zi după încheierea filmării.

Filmul dramă romantică Fiicele doctorului March / Little Women a avut premiera la Muzeul de Artă Modernă din New York pe 7 decembrie 2019 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 25 decembrie 2019, de Sony Pictures Releasing. Filmul a primit aprecieri de critică, cu elogii deosebite pentru scenariul și regia lui Greta Gerwig, precum și pentru interpretarea distribuției, și a încasat 218 milioane de dolari în întreaga lume. Printre numeroasele sale premii, filmul a strâns șase nominalizări la premiile Oscar, inclusiv cel mai bun film, cea mai bună actriță (Saoirse Ronan), cea mai bună actriță în rol secundar (Florence Pugh), cel mai bun scenariu adaptat și cea mai bună muzică originală, și a câștigat pentru cel mai bun design de costume. De asemenea, a câștigat cinci nominalizări la premiile Academiei Britanice de Film, cu un câștig pentru Cel mai bun design de costume și două nominalizări la Globul de Aur.

Sinopsis la filmul Fiicele doctorului March

În anii de după Războiul Civil, Jo March locuiește la New York și își câștigă existența ca scriitoare, în timp ce sora ei Amy studiază pictura la Paris. Amy are o întâlnire întâmplătoare cu Theodore, un îndrăgostit din copilărie care a cerut-o în căsătorie pe Jo, dar în cele din urmă a fost respins. Sora lor cea mai mare, Meg, este căsătorită cu un profesor de școală, în timp ce sora timidă Beth dezvoltă o boală devastatoare care readuce familia împreună.



Descrierea sinopsis a filmului Fiicele doctorului March / Little Women

În Massachusetts din secolul al XIX-lea, cu tatăl lor plecat slujind în Războiul Civil, femeile familiei March - iubitoarea matriarhă, Marmee și cele patru fiice ale ei, Jo, Meg, Amy și Beth - sunt lăsate singure să se descurce singure. Confruntată cu sărăcia rafinată, Jo March, se luptă să-și facă un nume în orașul New York dominat de bărbați; grijulia Meg este acum căsătorită, iar Amy se află la Paris cu mătușa lor bogată March. Cu toate acestea, vestea despre boala talentatei Beth le va reuni pe surori sub același acoperiș. Dar, mai mult decât orice în lume – spre dezamăgirea frumosului vecin de alături, Theodore „Laurie” Laurence – Jo, extrem de independentă, tânjește după libertate. Toate poveștile trebuie să se încheie cu o nuntă?

Regia
Greta Gerwig

Actori în distribuție
Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Meryl Streep, Laura Dern, Timothee Chalamet, Eliza Scanlen, Tracy Letts, Bob Odenkirk, James Norton, Louis Garrel, Jayne Houdyshell, Chris Cooper, Rafael Silva, Mason Alban, Emily Edström, Maryann Plunkett, Hadley Robinson, Lonnie Farmer, Charlotte Kinder, Ana Cruz Kayne, Edgar Damatian, Erin Rose, Lizzie Short, Dash Barber, Edward Fletcher, Sasha Frolova, David J. Curtis, Harper Pilat, Eowyn Young, Lucy Austin, Bill Mootos, Lewis D. Wheeler, Jen Nikolaisen, Jonathan Acorn, Abby Quinn, Lilly Englert, J.M. Davis, Tom Kemp

Genul filmului
Dramă, Romantic

Dată de lansare:
7 decembrie 2019

Cunoscut și ca
Little Women - titlul original, Fiicele doctorului March - titlul în România

Trailer la filmul Fiicele doctorului March / Little Women (2019)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul romantic Fiicele doctorului March (2019) cu actorii Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Meryl Streep, Laura Dern, Timothée Chalamet, Eliza Scanlen și Tracy Letts și regizat de Greta Gerwig.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii