Header Ads Widget

Animale Fantastice 2: Crimele lui Grindelwald (Trailer Film 2018) Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald

Trailer oficial la filmul de aventuri și fantezie "Animale Fantastice 2: Crimele lui Grindelwald" 2018 cu actorii Eddie Redmayne, Katherine Waterston și Jude Law. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

Pe scurt despre filmul Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald este un film fantastic din 2018 regizat de David Yates și scris de J. K. Rowling. O producție comună americană și britanică, este continuarea filmului Animale fantastice și unde le poți găsi (2016), a doua ediție din seria de filme Fantastic Beasts și a zecea în general din franciza Wizarding World, care a început cu seria de filme Harry Potter. Are o distribuție de ansamblu care include Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Jude Law și Johnny Depp.

Amplasat în 1927, îi urmărește pe Newt Scamander și Albus Dumbledore în timp ce încearcă să-l învingă pe vrăjitorul întunecat Gellert Grindelwald, în timp ce se confruntă cu noi amenințări într-o lume a vrăjitorilor și mai divizată.



Distribuție Actori: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoe Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Jude Law, Johnny Depp

Regizor: David Yates

Scenarist: J.K. Rowling

Genul filmului: Aventuri, Familie, Fantastic

Data de lansare: 8 Noiembrie 2018

Premiera în România: 16 Noiembrie 2018

Cunoscut și ca: Fantastic Beasts 2, Fantastic Beasts and Where to Find Them 2

Descriere film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald: În efortul de a zădărnici planurile lui Grindelwald de a crește vrăjitori cu sânge pur care să conducă peste toate ființele non-magice, Albus Dumbledore îl angajează pe fostul său student Newt Scamander, care acceptă să ajute, deși nu este conștient de pericolele care vor veni. Sunt trase linii pe măsură ce dragostea și loialitatea sunt testate, chiar și printre cei mai adevărați prieteni și familie, într-o lume a vrăjitorilor din ce în ce mai divizată.

Trailer la filmul "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" - 2018 - Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii