Header Ads Widget

Mărită-te cu mine (Trailer Film 2022) Marry Me

Trailer oficial la filmul de comedie și muzică "Mărită-te cu mine" 2022 cu actorii Owen Wilson, Jennifer Lopez și Maluma. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Marry Me".

Pe scurt despre filmul Mărită-te cu mine: Superstarurile din lumea muzicii Kat Valdez și Bastian se căsătoresc în fața unui public internațional de fani. Dar când Kat află cu câteva secunde înainte de jurămintele ei, că Bastian a fost infidel, ea decide să se căsătorească în schimb cu Charlie, un străin din mulțime.



Distribuție Actori: Owen Wilson, Jennifer Lopez, Maluma, Sarah Silverman, John Bradley, Chloe Coleman, Jimmy Fallon, Brady Noon, Michelle Buteau, Utkarsh Ambudkar, Keith Ewell, Jacqueline Honulik

Regizor: Kat Coiro

Scenarist: Harper Dill

Genul filmului: Comedie, Muzică, Romantic

Data de lansare: 11 Februarie 2022 în SUA

Premiera în România:

Descriere film Marry Me: Plin de melodii originale ale cântăreței Jennifer Lopez și ale vedetei de muzică latină, Maluma, filmul Marry Me sosește cu o zi înainte de Valentine’s Day - Ziua Îndrăgostiților. Cu Jennifer Lopez în rolul superstarului muzical Kat Valdez și Owen Wilson în rolul lui Charlie Gilbert, un profesor de matematică – doi străini care acceptă să se căsătorească și apoi să cunoască unul pe celălalt. O poveste de dragoste neobișnuită despre doi oameni diferiți care caută ceva real într-o lume în care valoarea se bazează pe like-uri și urmăritori, filmul Marry Me este o poveste de dragoste modernă despre celebritate, căsătorie și rețelele sociale.

Kat Valdez (Lopez) este jumătatea celui mai sexy cuplu de celebrități de pe Pământ, și alături de ea este supernova muzicală Bastian (Maluma, care își face debutul în filme). În timp ce hit-ul lui Kat și Bastian, „Marry Me”, urcă în topuri, ei sunt pe cale să se căsătorească în fața unui public format din fanii lor, într-o ceremonie care va fi transmisă pe mai multe platforme.

Profesorul de matematică Charlie Gilbert (Owen Wilson) este divorțat și a fost târât la concert de fiica sa Lou (Chloe Coleman, Big Little Lies de la HBO) și de prietena lui cea mai bună (Sarah Silverman). Când Kat află, cu câteva secunde înainte de ceremonie, că Bastian a înșelat-o cu asistenta ei, viața ei se destramă și are o criză nervoasă pe scenă, punând la îndoială dragostea, adevărul și loialitatea. În timp ce lumea ei superficială dispare, ea pune ochii pe un străin - un bărbat din mulțime.

Dacă cel pe care îl știi te dezamăgește, atunci poate că cel pe care nu-l cunoști este de fapt răspunsul și astfel, într-un moment de nebunie, Kat alege să se căsătorească cu Charlie. Ceea ce începe ca o reacție impulsivă evoluează într-o dragoste neașteptată. Dar, pe măsură ce forțele conspiră pentru a-i separa, se pune întrebarea universală: Pot doi oameni din lumi atât de diferite să facă o punte peste prăpastia dintre ei și să construiască un loc în care amândoi să aparțină?

Trailer la filmul "Marry Me" - 2022 - Mărită-te cu mine

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii