Header Ads Widget

Lightyear (Trailer Film 2022)

Trailer oficial la filmul de animație și aventuri "Lightyear" 2022 cu actorul Chris Evans în rol principal. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Lightyear".

Pe scurt despre filmul Lightyear: Povestea lui Buzz Lightyear și aventurile lui până la infinit și mai departe.



Distribuție Actori: Chris Evans, Keke Palmer, Taika Waititi, Peter Sohn, Uzo Aduba, James Brolin, Efren Ramirez, Isiah Whitlock Jr., Dale Soules, Mary McDonald-Lewis

Regizor: Angus MacLane

Scenarist: Pete Docter, John Lasseter, Joe Ranft, Andrew Stanton

Genul filmului: Acțiune, Animație, Aventură, SF

Data de lansare: 7 Iunie 2022

Premiera în România:

Descriere film Lightyear: Un film de animație original care va fi lansat pe 17 iunie 2022. Acțiunea și aventura SF se împletesc pentru a vă prezenta povestea de început a lui Buzz Lightyear, eroul care a inspirat jucăria și care acum prezintă legendarul Space Ranger care avea să cucerească generații de fani.

Chris Evans își împrumută vocea pentru a-i da viață lui Buzz. Regizorul Angus MacLane, câștigător al premiului Annie și veteran animator la Pixar, este la conducerea echipei„Lightyear”. Producător este Galyn Susman.

Trailer la filmul "Lightyear" - 2022


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Trailere filme noi 2022, Seriale noi Netflix , Filme de Paște, Filme românești pe Netflix ,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii