Header Ads Widget

Operațiunea Mincemeat (Trailer Film 2022) Operation Mincemeat

Trailer oficial la filmul de război "Operațiunea Mincemeat" 2022 cu actorii: Colin Firth, Matthew Macfadyen și Kelly Macdonald. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Operation Mincemeat".

Pe scurt despre filmul Operațiunea Mincemeat: În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, doi ofițeri de la contra informații, folosesc un cadavru și hârtii false pentru a depăși trupele germane.



Distribuție Actori: Colin Firth, Matthew Macfadyen, Kelly Macdonald, Penelope Wilton, Johnny Flynn, Jason Isaacs, Lorne MacFadyen, Alex Jennings, Rufus Wright, Mark Gatiss, Hattie Morahan

Regizor: Ridley Scott

Scenarist: Becky Johnston, Roberto Bentivegna, Sara Gay Forden

Genul filmului: Dramă, Război

Data de lansare: 7 Ianuarie 2022

Premiera în România:

Descriere film Operațiunea Mincemeat: Este 1943. Aliații sunt hotărâți să rupă stăpânirea lui Hitler asupra Europei ocupate și să planifice un atac definitiv asupra Siciliei; dar se confruntă cu o provocare imposibilă - cum să protejeze o forță de invazie masivă de un potențial masacru.

Sarcina le revine la doi ofițeri remarcabili de la contra informații , Ewen Montagu (Colin Firth) și Charles Cholmondeley (Matthew Macfadyen). Ei trebuie să conceapă cea mai inspirată și imposibilă strategie de dezinformare din timpul războiului - strategie centrată pe cea mai ciudată metodă a agențiilor secrete: un om mort.

Trailer la filmul "Operation Mincemeat" - 2022 Operațiunea Mincemeat


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Trailere filme noi 2022, Seriale noi Netflix , Filme de Paște, Filme românești pe Netflix ,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii