Header Ads Widget

Redeeming Love (Film romantic 2022) Răscumpărată prin iubire

Trailer oficial la filmul dramă romantică "Redeeming Love" 2022 cu actorii: Abigail Cowen, Tom Lewis și Famke Janssen. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Răscumpărată prin iubire".

Pe scurt despre filmul Răscumpărată prin iubire / Redeeming Love:
Un film bazat pe romanul de mare succes al scriitoarei Francine Rivers, REDEEMING LOVE este o poveste de dragoste a cărei acțiune se petrece în anii 1850 în Clifornia, în timpul goanei după aur.



Distribuție Actori: Abigail Cowen, Tom Lewis, Famke Janssen, Logan Marshall-Green, Nina Dobrev, Livi Birch, Eric Dane, Brandon Auret, Jamie-Lee O'Donnell, Josh Taylor, Willie Watson, Amy Louise Wilson, Tanya van Graan, Ke-Xi Wu

Regizor: D.J. Caruso

Scenarist: Francine Rivers, D.J. Caruso

Genul filmului: Dramă, Istoric, Romantic

Data de lansare: 21 Ianuarie 2022

Premiera în România:

Descriere film Răscumpărată prin iubire / Redeeming Love:
Bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Francine Rivers, filmul REDEEMING LOVE este o poveste puternică a iubirii necruțătoare și a perseverenței, în timp ce relația unui tânăr cuplu se ciocnește de realitățile dure ale goanei după aur în California din 1850. Este o poveste despre puterea iubirii atotconsumatoare și necondiționată care poate schimba vieți. Intrând în cinematografe pe 21 ianuarie 2022, filmul romantic REDEEMING LOVE arată că nu există nicio ruptură pe care iubirea să nu o poată vindeca.

Trailer la filmul "Redeeming Love" - 2022 Răscumpărată prin iubire


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii