Header Ads Widget

Top Gun: Maverick (Trailer Film 2022)

Trailer subtitrat în limba română la filmul de acțiune "Top Gun: Maverick" 2022 cu actorii Tom Cruise, Jennifer Connelly și Val Kilmer. Descriere și dată de lansare pentru filmul de acțiune "Top Gun: Maverick".

Pe scurt despre filmul Top Gun: Maverick: După mai bine de treizeci de ani de serviciu ca unul dintre cei mai buni aviatori ai Marinei, Pete Mitchell este acolo unde îi este locul, împingând limitele ca pilot de testare curajos și evitând avansarea în grad care l-ar fi oprit să mai zboare.Distribuție Actori: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Val Kilmer, Jon Hamm, Miles Teller, Ed Harris, Manny Jacinto, Glen Powell, Jean Louisa Kelly, Jay Ellis, Monica Barbaro, Lewis Pullman, Bashir Salahuddin, Greg Tarzan Davis, Danny Ramirez

Regizor: Joseph Kosinski

Scenarist: Ehren Kruger, Eric Warren Singer, Christopher McQuarrie

Genul filmului: Acțiune, Dramă

Data de lansare: 27 Mai 2022 în SUA

Premiera în România: 27 Mai 2022 subtitrat în cinematografele românești

Descriere film Top Gun: Maverick: La mai bine de 30 de ani după ce prietenul lui Maverick, Goose, a murit, el se află încă pe scaunul de pilot, împingând limitele a ceea ce poate face corpul său și aeronava lui. În prezent, el face tot ce poate pentru a evita promovarea, deoarece asta l-ar face să se ducă în singurul loc de care se teme - pe pământ. Acum pregătește un detașament de tineri absolvenți ai Top Gun, inclusiv fiul lui Goose, Lt. Bradley „Rooster” Bradshaw (Miles Teller) pentru o misiune specializată pe care niciun pilot în viață nu a mai făcut-o până acum.

Confruntându-se cu un viitor nesigur și confruntându-se cu fantomele trecutului său, Maverick este atras într-o confruntare cu cele mai profunde temeri ale sale, culminând cu o misiune care cere sacrificiul suprem de la cei care vor fi aleși să zboare.

Top Gun: Maverick este un viitor film dramă de acțiune american regizat de Joseph Kosinski realizat după un scenariu de Ehren Kruger, Eric Warren Singer și Christopher McQuarrie și o poveste de Peter Craig și Justin Marks. Este continuarea filmului Top Gun din 1986. Filmul îi are în distribuție pe Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Ed Harris și Val Kilmer. Tom Cruise și Val Kilmer își reiau rolurile din primul film.

Filmul este programat să fie lansat în cinematografe în Statele Unite și Canada pe 27 mai 2022, de către Paramount Pictures. De asemenea, va fi disponibil pentru a fi difuzat online pe Paramount+ la 45 de zile după debutul în cinematograf. Lansarea a fost programată inițial pe 12 iulie 2019, dar a fost amânată pentru a „permite producției să elaboreze toate secvențele complexe de zbor”. Din cauza pandemiei de COVID-19 și a conflictelor de programare, filmul a avut întârzieri suplimentare.

Trailer la filmul "Top Gun: Maverick" - 2022

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Top Gun: Maverick (2022) cu actorii Tom Cruise, Jennifer Connelly, Val Kilmer, Jon Hamm, Miles Teller, Ed Harris, Manny Jacinto, Glen Powell, Jean Louisa Kelly, Jay Ellis și Monica Barbaro, regizat de Joseph Kosinski.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii