Header Ads Widget

Complet necunoscuți (Trailer și Detalii Film Românesc 2021)

Trailer oficial la filmul dramă și comedie "Complet necunoscuți" 2021 cu actorii români Anca Dumitra, Alex Conovaru și Andreea Gramosteanu. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Complet necunoscuți".

Pe scurt despre filmul românesc Complet necunoscuți: Un grup de buni prieteni folosesc eclipsa de lună ca pretext pentru o reîntâlnire la cină. Pare a fi o seară tipică, până când gazda, Maria, propune un joc. Toţi oaspeții trebuie să îşi așeze telefoanele pe masă, să citească cu voce tare toate mesajele primite și să răspundă la toate apelurile în fața întregului grup. Jocul pare iniţial inocent, dar pe măsură ce seara continuă ne dăm seama că nu cunoaștem întotdeauna oamenii așa cum credem. Secretele sunt dezvăluite, ducând la un final neașteptat, care îndeamnă la reflecție.



Distribuție Actori: Anca-Maria Dumitra, Alex Conovaru, Andreea Gramosteanu, Leonid Doni, Ada Galeş, Stefan Adrian, Gabriel Răuţă, Catia Maria Tanase, Octavian Strunilă, Virginia Rogin

Regizor: Octavian Strunilă

Scenarist: Octavian Strunilă, Paolo Genovese

Genul filmului: Dramă, Comedie

Data de lansare: Filmul a avut premiera pe 24 iulie 2019 la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) și pe 24 septembrie 2019 în cinematografele românești.

Premiera în România:

Descriere film Complet necunoscuți: ”Complet Necunoscuți” este varianta românească a producției-record “Perfetti Sconosciuti”, de Paolo Genovese, re-ecranizată în peste 20 de țări.

Octavian Strunilă își propune, ca regizor al filmului, să exploateze la maximum umorul de situație și mizează pe o distribuție de 10! Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni, Alex Conovaru, Ada Galeș, Gabriel Răuță, Adrian Ștefan și Catia M. Tănase sunt protagoniștii, cunoscuți publicului atât pentru rolurile din teatru, cât și din producții TV și seriale.

Sinopsis - Șapte buni prieteni ”se aruncă” într-un joc periculos într-o seară, la un pahar cu vin. Pun telefoanele pe masă și decid ca orice mesaj, mail, apel telefonic primesc, să le citească cu voce tare sau să răspundă pe difuzor. Câte secrete se află? Cât de mult se cunosc ei, de fapt?

Lungmetrajul „Complet Necunoscuți” e realizat de către Ștefan Hillerin, producător din partea Black Maria Film, Octavian Strunilă, producător din partea Ecart Studio, și Retina Film. Scenografia o semnează Maria Duda, iar DOP (Director of Photography) este Zoran Simulov.

Trailer la filmul românesc "Complet necunoscuți" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii