Header Ads Widget

Filmele românești Luca și 5 Minute online pe Netflix

Platforma Netflix continuă să ne aducă spre vizionare filme românești și de data aceasta au intrat online filmele Luca (2020) și 5 Minute (2019). Filmul românesc 5 Minute este deja de ceva timp pe Netflix, dar filmul Luca este intrat de curând pe platformă.

Luca si 5 Minute filme romanesti online pe Netflix


Filmul 5 Minute pe Netflix

5 Minute este realizat în 2019 li este scris și regizat de Dan Chișu. Filmul a avut premiera la festivalul de film de Varșovia pe data de 17 Octombrie 2019, iar apoi în 2020, pe 20 noiembrie a avut premiera în cinematografele românești. Dind distribuția filmului 5 Minute fac parte următorii actori români: Mihai Calin și Diana Cavallioti în roluri principale, alături de Emanuel Pârvu, Ana Radu, Elvira Deatcu, Adrian Titieni, Gabriel Huian, Cătălin Neamțu, Aida Economu și Radu Iacoban.


Filmul românesc 5 Minute se concentrează pe personajul Nicu Holban, omul care a condus echipa de jandarmi în acțiunea de la cinematograful din București unde a rulat un film despre un cuplu de femei și unde câțiva spectatori s-au încăierat cu membrii comunității LGBT prezenți în sală.


Presa a acuzat jandarmeria că nu a intervenit în conflictul din cinematograf soldat cu rănirea unui tânăr care a ajuns la spital. Investigaţia care pune presiune pe Nicu Holban este realizată de Liliana Calomfir, o tânără jurnalistă cunoscută pentru reportajele ei îndrăzneţe.


Filmul românesc 5 Minute poate fi urmărit pe Netflix aici.

Filmul Luca pe Netflix

Luca este un film regizat de celebrul actor și regizor român Horațiu Mălăele, care împreună cu scenaristul Adrian Lusting, un vechi colaborator al lui Mălăele, au realizat filmul în anul 2020. Printre actori îi găsim pe István Téglás și Andi Vasluianu în roluri principale, alături de Madalina Craiu, Rodica Mandache, Malaele Bogdan, Ovidiu Niculescu, Luke Lewis, Howard Dell, Raynor van de Water, Tim Duthrane și Dan Ursu.


Filmul românesc Luca spune povestea unui emigrant român care își trăiește visul american la New York. Luca lucrează ca șofer de taxi și speră ca mulți ații, să ajungă star de cinema, dar din păcate pentru el, până acum a jucat doar roluri de figurant în filmul propriei sale vieți de perdant profesionist. El se întoarce acum acasă după 20 de ani și încearcă să-și învingă fantomele trecutului și să afle sensul existenței sale.


Filmul românesc Luca poate fi urmărit pe Netflix aici.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii