Header Ads Widget

Sezonul 2 Bridgerton pe Netflix - Trailer și când apare online

Fanii Bridgerton, pregătiți-vă: sezonul doi este aproape!

Nu va trece mult până când Phoebe Dynevor, Jonathan Bailey și noul venit în serial Simone Ashley vor apărea pe ecranele noastre în al doilea sezon al dramei romantice de epocă Bridgerton de pe Netflix.


Bazat pe o serie de romane de dragoste istorice ale scriitoarei Julia Quinn, serialul Bridgerton de pe Netflix se concentrează pe tânăra Daphne Bridgerton jucată de Phoebe Dynevor, fiica cea mare plină de spirit a unei puternice familii din epoca Regency, a cărei călătorie tumultuoasă prin piața matrimonială din Londra o trimite în brațele unui bărbat Ducele de Hastings, care pare puțin probabil să fie iubirea ei.

O recapitulare rezumat la sezonul 1 Bridgerton găsiți aici.

A fost serialul Netflix Bridgerton reînnoit pentru un sezon doi?

La mai puțin de o lună de la debutul serialului, Netflix le-a oferit fanilor ceea ce aceștia doreau și a reînnoit oficial Bridgerton pentru un sezon doi. Acum avem și o dată reală de lansare pentru a oficializa lucrurile; Sezonul 2 Bridgerton va sosi pe Netflix pe 25 martie 2022.

Anunțul a fost făcut în ziua de Crăciun printr-un videoclip cu distribuția care a inclus vedetele principale Jonathan Bailey și Simone Ashley.



Un tweet scris de Lady Whistledown a vestit: „Dragi cititori, știu că absența mea a făcut ca inimile voastre să devină mai tandre; cu toate acestea, nu va trebui să mai așteptați mult.”

Distribuția a început filmările celui de-al doilea sezon în primăvara lui 2021 și și-a finalizat producția în noiembrie.

Se alătură vreun actor nou distribuției?

Da! Se alătură distribuției pentru sezonul doi actrița Simone Ashley, cunoscută pentru că a interpretat-o pe Olivia Hanan în serialul Sex Education de pe Netflix. Simone Ashley o va juca pe Kate Sharma, interesul amoros al lui Anthony, care este descrisă ca fiind „o tânără inteligentă, încăpăţânată, care nu suferă proştii — printre care şi Anthony Bridgerton”. Fanii romanelor lui Quinn își vor aminti numele interesului amoros al lui Anthony ca fiind Kate Sheffield. Reimaginarea personajului ca o femeie de origine indiană pe nume Kate Sharma, face parte din eforturile serialului de a depăși convențiile și de a descrie o lume multi-rasială.



Se vor întoarce Simon și Daphne?

Odată cu concentrarea asupra lui Anthony, fanii serialului Bridgerton s-au întrebat dacă îndrăgostiții din primul sezon, Simon și Daphne, se vor întoarce pentru sezonul doi. Comunitatea Bridgerton a fost șocată când a apărut vestea că Regé-Jean Page, cuceritorul de inimi care i-a dat viață lui Simon și a cucerit inimile de pe tot globul, nu se va întoarce pentru sezonul doi. Așa cum a devenit tipic pentru spectacol, vestea a fost anunțată chiar de Lady Whistledown.



Trailer de prezentare pentru sezonul 2 Bridgerton


Teaser oficial Bridgerton sezonul 2 cu subtitrare în română


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii