Header Ads Widget

Rezumat sezonul 1 al serialului Bridgerton de pe Netflix

Recapitulare rezumat la ultimele 3 episoade din sezonul 1 al serialului Bridgerton produs de Netflix. Rezumat la episoadele 6, 7 și 8 din primul sezon al serialului Bridgerton difuzat pe platforma de streaming Netflix. Vedeți ce au făcut Ducele Simon jucat de Regé-Jean Page și tânăra lui soție Daphne jucată de actrița Phoebe Dynevor,  la finalul sezonului 1 și ce au făcut personajele din serialul Bridgerton atunci când s-a terminat primul sezon.


Cum în 2022, sezonul 2 al serialului Bridgerton va fi disponibil pe Netflix, sperăm că această recapitulare a sezonului 1 vă va ajuta să vă reamintiți ce s-a întâmplat la final și să puteți urmări sezonul 2 în cunoștință de cauză.

Rezumat episodul 6 sezonul 1 Bridgerton

Simon și Daphne în rolul Ducele și noua Ducesă ajung la Clyvedon în luna de miere și petrec mult timp împreună, romantic și sexual. Daphne are dificultăți în a construi o relație cu menajera Colson. Colin își anunță logodna cu Marina, spre disperarea familiei sale. Daphne și Simon se amestecă cu sătenii. Penelope încearcă să strice logodna, confesându-se lui Colin că Marina este îndrăgostită de un alt bărbat. Colin îi sugerează că el și Marina se căsătoresc mai devreme decât își doresc familiile lor, călătorind în Scoția. Simon își îndreaptă atenția către registre după ce a aflat că chiria chiriașilor lui a crescut. Daphnei i se spune că a jignit satul neputând să aleagă un porc câștigător la târg. Doamna Colson îi dezvăluie lui Daphne mai multe despre educația lui Simon. Penelope descoperă că scrisoarea lui George a fost falsificată, dar Marina alege oricum să se căsătorească cu Colin, intenționând să-l uite pe George. Daphne, cu ajutorul servitoarei sale, realizează că Simon poate avea copii, dar nu vrea. Ea îl seduce pentru a rămâne însărcinată și apoi îl confruntă, acuzându-l că este ambiguu în ceea ce privește incapacitatea lui. Lady Whistledown publică secretul Marinei, șocându-l pe Colin.

Rezumat episodul 7 sezonul 1 Bridgerton

Disputa dintre Simon și Daphne continuă și Daphne decide să se întoarcă la Londra după ce apare cea mai recentă publicație a lui Lady Whistledown. Eloise se pregătește de debut și continuă să încerce să o descopere pe Lady Whistledown pentru a o convinge să restabilească numele Featherington. Daphne organizează o întâlnire cu însoțitor pentru Colin și Marina. Simon decide să trăiască vieți separate dacă Daphne nu este însărcinată. Regina este nerăbdătoare cu progresul lui Eloise în descoperirea lui Lady Whistledown. Regina îi îndepărtează pe Featheringtoni de la masa de prânz din cauza scandalului Marinei. Lady Danbury o invită pe Daphne la o petrecere animată, unde Daphne, hotărând să o ajute pe Marina, încearcă să-l găsească pe Sir George. Pentru a-și achita datoriile, Lord Featherington se apropie de Will pentru a-l convinge să se lase bătut la următoarea luptă; Will ia în considerare propunerea lui. Daphne descoperă de ce Simon nu vrea să aibă copii. Eloise realizează că Genevieve este cea mai probabilă persoană să fie Lady Whistledown. Marina încearcă să-și pună capăt sarcinii și leșină. Daphne are menstruație, prin urmare nu este însărcinată și plânge în brațele mamei sale, iar Simon aude.

Rezumat episodul 8 sezonul 1 Bridgerton

Fratele lui George, Sir Phillip Crane, sosește cu vestea că George a murit în luptă. O scrisoare neterminată a lui George dezvăluie că el o iubea pe Marina și intenționa să se întoarcă pentru ea și copilul lor. Phillip se oferă să se căsătorească el însuși cu Marina, dar ea îl refuză. Eloise se confruntă cu Genevieve și, crezând că este Lady Whistledown, încearcă să o convingă să scrie în favoarea familiei Featherington. Daphne găsește scrisorile pe care Simon le-a scris tatălui său când era copil, iar Lady Danbury completează spațiile libere despre copilăria lui Simon. Daphne începe să se împace cu Simon, care își reconsideră ceea ce își dorește după ce a petrecut timp cu frații mai mici ai lui Daphne. Anthony se reunește cu Siena și o invită la balul lui Daphne și Simon, dar Siena îi spune lui Anthony să o uite. Will se luptă și își primește câștigurile de la Archibald, care este ucis de „asociații” săi. Marina își dă seama că este încă însărcinată și, după ce a primit informații de la Lady Featherington, pleacă din Londra pentru a se căsători cu Phillip. Înainte ca Penelope să-și poată mărturisi dragostea pentru el, Colin anunță că pleacă în turul său prin lume. Regina își trimite agenții să o captureze pe Lady Whistledown, dar Eloise reușește să o anunțe de venirea acestora. O ploaie întrerupe balul lui Simon și Daphne, dar cuplul se împacă, determinând-o pe Lady Whistledown să-i declare cel mai reușit cuplu al sezonului. Anthony anunță că își va găsi o soție pe care nu o iubește. Eloise realizează că Genevieve nu este Lady Whistledown. Mai târziu, Daphne și Simon au primul lor copil, un fiu.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii