Header Ads Widget

Bridgerton (Serial Netflix 2020) trailer și detalii

Serial Netflix dramă romantică "Bridgerton" 2020, cu actorii Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page și Adjoa Andoh - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Bridgerton".

Despre serialul Netflix, Bridgerton: Bridgerton este un serial american dramă de epocă, creat de Chris Van Dusen și produs de Shonda Rhimes. Se bazează pe romanele Juliei Quinn, plasate în lumea competitivă a epocii Regency din Londra în timpul sezonului (perioada anuală tradițională din primăvară și vară, când membrii elitei britanice organiza baluri, cină și evenimente caritabile), când debutanții sunt prezentați la curte. Este primul serial Netflix scris de Shonda Rhimes.

Serialul Bridgerton a debutat pe Netflix pe 25 decembrie 2020. Primul sezon de opt episoade a fost primit cu recenzii pozitive. Cu o audiență de 82 de milioane de case, a devenit cel mai vizionat serial de pe Netflix la momentul premierei sale și rămâne al doilea cel mai vizionat serial după durata totală de vizionare pe platformă. Serialul a ajuns pe locul unu în 76 de țări pe Netflix. În ianuarie 2021, serialul Bridgerton a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, care va avea premiera pe 25 martie 2022. În aprilie 2021, creatorul Chris Van Dusen a dezvăluit pe Twitter că seria a fost reînnoită suplimentar pentru un al treilea și al patrulea sezon.

Sinopsis: Bogăția, pofta și trădarea sunt plasate pe fundalul Angliei din epoca Regenției, văzute prin ochii puternicei familii Bridgerton.



Actorii principali ai serialului Bridgerton:
Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Jonathan Bailey, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Nicola Coughlan, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Claudia Jessie, Ben Miller, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker, Julie Andrews

Regizori: Tom Verica, Sheree Folkson, Alrick Riley, Julie Anne Robinson, Tricia Brock, Alex Pillai

Creatori: Chris Van Dusen

Genul filmului serial: Dramă, Romantic, Seriale Netflix 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 25 Decembrie 2020 pe Netflix

Lansare sezonul 2 pe Netflix: 25 martie 2022

Lansare serial în România: 25 Decembrie 2020 pe Netflix

Lansare sezonul 2 în România: 25 martie 2022 pe Netflix

Unde poate fi văzut serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: Familia Bridgerton

Producători: Shondaland

Distribuitor în România: Netflix

Țara: SUA

Descriere serial Bridgerton: Serialul o urmărește pe Daphne Bridgerton, fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton, în timp ce își face debutul pe piața matrimonială competitivă a perioadei Regency din Londra. Sperând să calce pe urmele mamei sale și să găsească o potrivire stârnită de dragostea adevărată, perspectivele tinerei Daphne par inițial a fi de neegalat. Dar, pe măsură ce fratele ei mai mare începe să excludă potențialii pretendenți, micul ziar cu scandalul înaltei societăți scris de misterioasa Lady Whistledown pune atenția pe Daphne. În scenă intră și rebelul Duce de Hastings, burlac devotat și captura sezonului pentru mamele debutantelor. În ciuda faptului că spun că nu doresc nimic unul de la celălalt, atracția dintre Daphne și Simon este evidentă și scânteile dragostei apar în timp ce se trezesc angajați într-o bătălie din ce în ce mai mare a inteligenței și navighează printre așteptările societății asupra viitorul lor.

Trailer subtitrat în română la filmul serial Bridgerton (2020) produs de Netflix

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii