Header Ads Widget

Mother/Android (Trailer Film 2021) Mamă/Android

Trailer oficial la filmul sf thriller "Mamă/Android" 2021 cu actorii Chloe Grace Moretz, Steve M. Robertson și Raúl Castillo. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Mother Android".

Pe scurt despre filmul Mamă/Android:

O tânără și iubitul ei pleacă într-o călătorie de evadare, în timp ce țara lor este prinsă într-un război neașteptat cu inteligența artificială. La câteva zile distanță de sosirea primului lor copil, ei trebuie să traverseze o fortăreață a revoltei androizilor, în speranța că vor ajunge în siguranță înainte de a naște.





Distribuție Actori: Chloe Grace Moretz, Steve M. Robertson, Raúl Castillo, Raúl Castillo, Oscar Wahlberg, Algee Smith, Kate Avallone, Owen Burke, Jared Reinfeldt, Kiara Pichardo, Liam McNeill, Tamara Hickey

Regizor: Mattson Tomlin

Scenarist: Mattson Tomlin

Genul filmului: Dramă, SF, Thriller

Data de lansare: 17 Decembrie 2021 în SUA

Premiera în România:


Este filmul Mother/Android pe Netflix

Filmul este disponibil pe Netflix și poate fi văzut aici.

Descriere film Mother/Android:

Chloe Grace Moretz urmează să joace în proiectul Miramax în rolul Georgiei care, împreună cu iubitul ei Sam, pleacă într-o călătorie perfidă pentru a scăpa din țara lor, care este prinsă într-un război neașteptat cu inteligența artificială. La câteva zile distanță de sosirea primului lor copil, cuplul trebuie să se confrunte cu No Man's Land, o fortăreață a revoltei androidului, în speranța de a ajunge în siguranță înainte de a naște.


Citiți review la filmul Mamă/Android - Mother/Android

Trailer la filmul "Mother/Android" - 2021 - Mamă/Android



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii