Header Ads Widget

Review la filmul Mamă/Android (2021) Mother/Android

Un review la filmul dramă sf Mamă/Android - Mother/Android trimis de Alex, unul dintre cititorii site-ului nostru. Acesta a dorit să facă un scurt review, sau mai bine zis, să-și spună părerea despre filmul Mamă/Android de la care a avut ceva așteptări, dat fiind că actrița Chloe Grace Moretz era rol principal, iar descrierea filmului suna destul bine. Ce a rămas din toate așteptările lui puteți citi puțin mai jos.


Filmul Mother/Android care îi are în roluri principale pe actorii Chloë Grace Moretz, Raúl Castillo, Algee Smith și Linnea Gardner, poate fi văzut pe Netflix din 4 ianuarie 2022 sub titlul Mamă/Android.

Dacă ai văzut un film și dorești să-ți spui părerea despre el, puteți folosi formularul din pagina de Contact pentru a-l trimite, iar noi îl vom publica pe site-ul nostru filme.robloguri.info.

Review la filmul sf Mamă/Android din 2021

Cum, sinopsisul thriller-ului SF „Mamă/Android” din 2021 a sunat interesant și trebuie să recunosc că, având-o pe actrița Chloe Grace Moretz pe lista distribuției, m-am că este aproape garantat să fie un film cu adevărat distractiv.

Așa că m-am așezat să văd acest film al scriitorului și regizorului Mattson Tomlin fără să fi auzit despre el înainte de a-l viziona, și deci nu eram foarte sigur la ce să mă aștept.

Și ce să vezi, un film ratat. Ceea ce suna destul de interesant pe hârtie și în rezumat nu s-a tradus la fel de bine într-un film distractiv sau plăcut. Trebuie să spun că simțeam că mă uitam la o versiune super slabă și diluată a războiului Skynet împotriva umanității, așa cum este în franciza „The Terminator”. Cu excepția faptului că scriitorul și regizorul Mattson Tomlin nu a livrat nimic care să ajungă peste gleznele francizei menționată mai sus.

Povestea a fost plictisitoare și banală și pur și simplu nu a fost suficient conținut pentru a face filmul suportabil de vizionat. De fapt, am ațipit cam la jumătatea calvarului. Iar ritmului narațiunii din filmul „Mamă/Android” nu îi lipsea decât viteză și intensitate. Așa că fiți pregătit pentru un film destul de plictisitor.

Vizual, „Mamă/Android” a fost de fapt în regulă. Nu a fost un film care să folosească o mulțime de efecte speciale și CGI, dar orice a fost folosit a funcționat de fapt destul de bine.

„Mamă/Android” mi s-a părut o dezamăgire și nu este un film pe care ți-aș recomanda să-ți pierzi timpul, banii sau efortul.

Evaluarea mea pentru filmul „Mama/Android” din 2021 al scriitorului și regizorului Mattson Tomlin ajunge la cinci stele cu generozitate din zece.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii