Header Ads Widget

Filme cu actorul Brad Pitt pe Netflix

Lista cu filmele de pe Netflix în care joacă celebrul actor american Brad Pitt. Platforma Netflix găzduiește acum nu mai puțin de 23 de filme în care joacă actorul Brad Pitt.

Vedeți toate filmele lansate de Netflix în 2021.

Filmele cu Brad Pitt de mai jos, sunt puse în ordinea anului în care au fost lansate în cinematograf și le găsiți pe Netflix în pagina de căutare, căutând după numele actorului.


Film: Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994) Interviu cu un vampir: Cronicile vampirilor


Un film din 1994 din genul dramă și horror care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Brad Pitt, Tom Cruise, Antonio Banderas.

Regizor: Neil Jordan

Un vampir (Brad Pitt) își spune povestea epică de viață: dragoste, trădare, singurătate și foamete.



Film: Legends of the Fall (1994) Legendele toamnei


Un film din 1994 din genul romantic, dramă și război care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Brad Pitt, Anthony Hopkins și Aidan Quinn.

Regizor: Edward Zwick

La începutul anilor 1900, trei frați și tatăl lor care trăiesc în pustietatea îndepărtată din Montana, sunt afectați de trădare, istorie, dragoste, natură și război.



Film: Se7en (1995) Seven



Un film din 1995 din genul crime, dramă și mister care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Brad Pitt, Gwyneth Paltrow, Morgan Freeman și Kevin Spacey.

Regizor: David Fincher

Doi detectivi, un debutant și un veteran, vânează un criminal în serie care folosește cele șapte păcate capitale ca motive.



Film: Sleepers (1996) Păcatele tinereții


Un film din 1996 din genul dramă, crime și thriller care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Robert De Niro, Kevin Bacon, Brad Pitt, Dustin Hoffman, Minnie Driver, Jason Patric, Billy Crudup, Terry Kinney.

Regizor: Barry Levinson

După ce o farsă devine dezastru, un grup de băieți este trimis la un centru de detenție unde sunt brutalizați. Treisprezece ani mai târziu, o întâlnire aleatorie neașteptată cu un fost gardian le oferă șansa de răzbunare.



Film: Seven Years in Tibet (1997) Șapte ani în Tibet


Un film din 1997 din genul biografic, de aventuri și dramă care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Brad Pitt, David Thewlis și BD Wong.

Regizor: Jean-Jacques Annaud

Povestea adevărată a lui Heinrich Harrer, un alpinist austriac care s-a împrietenit cu Dalai Lama în momentul preluării Tibetului de către China.



Film: Fight Club (1999) Fight Club: Sala de lupte


Un film din 1999 din genul dramă care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Brad Pitt, Edward Norton și Meat Loaf.

Regizor: David Fincher

Un lucrător la birou insomniac și un producător de săpun formează un club de luptă subteran care se transformă în mult mai mult.



Film: Snatch (2000) Unde dai și unde crapă


Un film din 2000 din genul comedie și crime care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Jason Statham, Brad Pitt, Dennis Farina și Stephen Graham.

Regizor: Guy Ritchie

Promotori de box fără scrupule, case de pariuri violente, un gangster rus, tâlhari amatori incompetenți și presupuși bijutieri evrei se luptă să găsească un neprețuit diamant furat.



Film: Ocean's Eleven (2001) Ocean's Eleven - Faceți jocurile!


Un film din 2001 din genul crime și thriller care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts și Matt Damon.

Regizor: Steven Soderbergh

Danny Ocean și cei zece complici ai săi intenționează să jefuiască simultan trei cazinouri din Las Vegas.



Film: Ocean's Twelve (2004) Unsprezece plus una


Un film din 2004 din genul crime și thriller care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii George Clooney, Brad Pitt și Matt Damon.

Regizor: Steven Soderbergh

Daniel Ocean mai recrutează încă un membru pentru echipă, astfel încât să poată realiza trei jafuri majore în Europa.



Film: Troy (2004) Troia


Un film din 2004 din genul dramă și istorie care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Brad Pitt, Eric Bana și Orlando Bloom.

Regizor: Wolfgang Petersen

O adaptare a marii epopei a lui Homer, filmul urmărește asaltul asupra Troiei de către forțele grecești unite și relatează soarta bărbaților implicați.




Film: Ocean's Thirteen (2007) Acum sunt 13


Un film din 2007 din genul crime și thriller care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii George Clooney, Brad Pitt și Matt Damon.

Regizor: Steven Soderbergh

Danny Ocean îi adună pe băieți pentru un al treilea jaf după ce proprietarul unui cazinou pe nume Willy Bank âl înșeală pe unul dintre cei unsprezece originali, Reuben Tishkoff.




Film: The Curious Case of Benjamin Button (2008) Strania poveste a lui Benjamin Button


Un film din 2008 din genul dramă, fantezie și romantism care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Brad Pitt, Cate Blanchett și Tilda Swinton.

Regizor: David Fincher

Filmul spune povestea lui Benjamin Button, un om care se naște bătrân și pe măsură ce anii trec, el întinerește.




Film: Inglourious Basterds (2009) Ticăloși fără glorie


Un film din 2009 din genul dramă, aventuri și război care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Brad Pitt, Diane Kruger și Eli Roth.

Regizor: Quentin Tarantino

În Franța ocupată de naziști în timpul celui de-al doilea război mondial, un plan de asasinare a liderilor naziști de către un grup de soldați evrei americani coincide cu planurile răzbunătoare ale proprietarei de teatru.




Film: Megamind (2010) (voce)


Un film din 2010 din genul animație, acțiune și comedie care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Will Ferrell (voce), Jonah Hill (voce) și Brad Pitt (voce).

Regizor: Tom McGrath

Geniul malefic Megamind își învinge în cele din urmă inamicul său, Metro Man, dar rămâne fără un scop într-o lume fără super-eroi.




Film: Happy Feet Two (2011) Happy Feet 2: Mumble dansează din nou (voce)


Un film din 2011 din genul animație, aventuri și comedie care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Elijah Wood (voce), Robin Williams (voce), Pink (voce) și Brad Pitt (voce).

Regizor: George Miller, Gary Eck, David Peers

Fiul lui Mumble, Erik, se luptă să-și dea seama de talentele sale în lumea pinguinului împărat. Între timp, Mumble, familia și prietenii săi descoperă o nouă amenințare

acasă - una care îi va face pe toți cei care lucrează împreună să-i salveze.




Film: Moneyball (2011) Moneyball: Arta de a învinge


Un film din 2011 din genul biografic, dramă și sport care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Brad Pitt, Robin Wright și Jonah Hill.

Regizor: Bennett Miller

Încercarea reușită a managerului general al echipei de baseball Oakland A, Billy Beane, de a aduna o echipă de baseball cu un buget redus, folosind analize generate de computer pentru a achiziționa noi jucători.




Film: Killing Them Softly (2012) Ucide-i cu tandrețe


Un film din 2012 din genul crime, dramă și thriller care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Brad Pitt, Ray Liotta și Richard Jenkins.

Regizor: Andrew Dominik

Jackie Cogan este un ucigaș angajat pentru a restabili ordinea după ce trei băieți proști jefuiesc un joc de cărți protejat de mafie, provocând prăbușirea economiei criminale locale.




Film: 12 Years a Slave (2013) 12 ani de sclavie


Un film din 2013 din genul biografic, dramă și istorie care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Chiwetel Ejiofor, Michael Kenneth Williams, Michael Fassbender și Brad Pitt.

Regizor: Steve McQueen

În Statele Unite antebelice, Solomon Northup, un negru liber din nordul statului New York, este răpit și vândut ca sclav.




Film: Fury (2014) Furia: Eroi anonimi


Un film din 2014 din genul acțiune, dramă și război care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Brad Pitt, Shia LaBeouf și Logan Lerman.

Regizor: David Ayer

Un comandant încărunțit de tanc ia decizii grele în timp ce el și echipajul său se luptă în Germania în aprilie 1945.




Film: The Big Short (2015) Brokerii Apocalipsei


Un film din 2015 din genul biografic, comedie și dramă care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Christian Bale, Brad Pitt, Steve Carell, Ryan Gosling și Marisa Tomei.

Regizor: Adam McKay

În 2006-2007, un grup de investitori a pariat împotriva pieței ipotecare din SUA. În cercetările lor, ei descoperă cât de defectuoasă și coruptă este piața.




Film: War Machine (2017)


Un film din 2017 din genul comedie, dramă și război produs de Netflix, îi are în distribuție pe actorii Brad Pitt, Daniel Betts și John Magaro.

Regizor: David Michôd

Un general îngâmfat se confruntă cu opoziția inamicilor, aliaților și birocraților, în timp ce conduce o operațiune masivă de reconstrucție în Afganistan.




Film: Once Upon a Time... in Hollywood (2019) A fost odată la Hollywood


Un film din 2019 din genul comedie și dramă care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie.

Regizor: Quentin Tarantino

Un actor de televiziune a cărui carieră se stinge ușor și cascadorul său personal, se străduiesc să devină faimoși și să aibă succes în ultimii ani de glorie ai Hollywood-ului.




Film: Ad Astra (2019)


Un film din 2019 din genul dramă, aventuri și sf care poate fi văzut pe Netflix, îi are în distribuție pe actorii Brad Pitt, Tommy Lee Jones și Ruth Negga.

Regizor: James Gray

Astronautul Roy McBride își asumă o misiune într-un sistem solar neiertător pentru a descoperi adevărul despre tatăl său dispărut și despre expediția sa, care acum, 30 de

ani mai târziu, amenință universul.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii