Header Ads Widget

A fost odată la... Hollywood (Film comedie dramă 2019) Once Upon a Time in Hollywood Trailer și detalii

Film comedie și dramă "A fost odată la... Hollywood" 2019 cu actorii Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Once Upon a Time in Hollywood".


Despre filmul A fost odată la... Hollywood

A fost odată la... Hollywood / Once Upon a Time in Hollywood este un film de comedie-dramă din 2019 scris și regizat de Quentin Tarantino. Produs de Columbia Pictures, Bona Film Group, Heyday Films și Visiona Romantica și distribuit de Sony Pictures Releasing, este o coproducție între Statele Unite, Regatul Unit și China. Are o distribuție mare de ansamblu condusă de Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie. Amplasat în Los Angeles, în 1969, filmul urmărește un actor care se estompează și cascadorul lui în timp ce aceștia navighează în industria cinematografică în schimbare rapidă și cu crima lui Sharon Tate conturându-se. Prezintă „povesti multiple într-un basm modern tribut adus ultimelor momente ale epocii de aur a Hollywood-ului.”

Anunțat în iulie 2017, este primul film al lui Tarantino care nu îi implică pe Bob și Harvey Weinstein, deoarece Tarantino și-a încheiat parteneriatul cu frații în urma acuzațiilor de abuz sexual împotriva acestuia din urmă. După un război de licitații, filmul a fost distribuit de Sony Pictures, care a îndeplinit cerințele lui Tarantino, inclusiv privilegiul final. Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Zoe Bell, Kurt Russell și alții s-au alăturat distribuției între ianuarie și iunie 2018. Filmările au durat din iunie până în noiembrie în Los Angeles. A fost odată la... Hollywood / Once Upon a Time in Hollywood este ultimul film care îl prezintă pe actorul Luke Perry, care a murit pe 4 martie 2019, și este dedicat memoriei sale.

Filmul A fost odată la... Hollywood / Once Upon a Time in Hollywood a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes 2019 pe 21 mai 2019 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 26 iulie 2019 și în Regatul Unit pe 14 august. În România, filmul a fost lansat pe 16 august 2022. Filmul a încasat 374 de milioane de dolari în întreaga lume și a primit laude de la critici pentru regia și scenariul lui Tarantino, interpretările (în special ale lui Leonardo DiCaprio și Brad Pitt), cinematografia, coloana sonoră, designul sonor, designul costumelor și valorile producției. Organizații precum National Board of Review și American Film Institute au numit A fost odată la... Hollywood / / Once Upon a Time in Hollywood drept unul dintre primele zece filme din 2019. Filmul a fost nominalizat la zece premii la cea de-a 92-a ediție a Premiilor Oscar, câștigând două și a primit numeroase alte premii.

O romanizare, scrisă de Tarantino în debutul său ca autor, a fost publicată pe 29 iunie 2021. Un serial de televiziune intitulat Bounty Law, bazat pe un program TV prezentat în film, este în prezent dezvoltat de Tarantino.



Descrierea sinopsis a filmului A fost odată la... Hollywood / Once Upon a Time in Hollywood

Actorul Rick Dalton a câștigat faimă și avere jucând într-un western de televiziune din anii 1950, dar acum se luptă să găsească o muncă semnificativă într-un Hollywood pe care nu-l mai recunoaște. Își petrece cea mai mare parte a timpului bând și vorbind cu Cliff Booth, cel mai bun prieten al său comod și cascador de multă vreme. Rick se întâmplă, de asemenea, să locuiască alături de Roman Polanski și Sharon Tate -- regizorul și actrița în devenire al cărei viitor va fi schimbat pentru totdeauna de membrii familiei Manson.

Regia
Quentin Tarantino

Actori în distribuție
Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Julia Butters, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern, Mike Moh, Luke Perry, Damian Lewis, Al Pacino, Nicholas Hammond, Samantha Robinson, Rafal Zawierucha, Lorenza Izzo, Costa Ronin, Damon Herriman, Lena Dunham, Madisen Beaty, Mikey Madison, James Landry Hébert, Maya Hawke, Victoria Pedretti, Sydney Sweeney, Harley Quinn Smith, Dallas Jay Hunter, Kansas Bowling, Parker Love Bowling, Cassidy Hice, Ruby Rose Skotchdopole, Danielle Harris, Josephine Valentina Clark, Scoot McNairy, Clifton Collins Jr., Marco Rodríguez, Ramón Franco, Raul Cardona, Courtney Hoffman, Dreama Walker, Rachel Redleaf, Rebecca Rittenhouse, Rumer Willis, Spencer Garrett, Clu Gulager, Martin Kove, Rebecca Gayheart, Kurt Russell, Zoe Bell, Michael Madsen, Tim Roth, Perla Haney-Jardine, James Remar, Monica Staggs, Craig Stark, Keith Jefferson, Omar Doom, Kate Berlant, Victoria Truscott, Allison Yaple, Bruce Del Castillo, Brenda Vaccaro, Lew Temple, Daniella Pick, David Steen, Mark Warrack, Gabriela Flores, Heba Thorisdottir, Breanna Wing, Kenneth Sonny Donato, Sergio Gonzalez, Casey O'Neill, Michael Graham, Emile Williams, Vincent Laresca, Louis Mills, Gilbert Saldivar, Maurice Compte, Eddie Perez, Hugh McCallum, Zander Grable, Ed Regine, Michael Bissett, Lenny Langley Jr., Gillian Berrow, Chad Ridgely, Chic Daniel, Corey Burton, Michaela Sprague, Ryan Ramirez, Kayla Radomski, Kerry Westcott

Genul filmului
Comedie, Dramă

Dată de lansare:
26 iulie 2019

Cunoscut și ca
Once Upon a Time in Hollywood - titlul original, A fost odată la... Hollywood - titlul în România

Trailer la filmul A fost odată la... Hollywood / Once Upon a Time in Hollywood (2019)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie și dramă A fost odată la... Hollywood (2019) cu actorii Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Julia Butters, Austin Butler și Dakota Fanning și regizat de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii