Header Ads Widget

Julia Butters

Toate filmele, serialele și biografia actriței Julia Butters cunoscută pentru filmele Fabelmans: Povestea unei vieți aparte, A fost odată la... Hollywood, The Grey Man, Un tată de familie, Timp limită și 13 ore: soldații secreți din Benghazi.



Biografia actriței Julia Butters


Julia Butters s-a născut pe 15 aprilie 2009 în Los Angeles, California, SUA și este o actriță americană. Ea a primit aprecieri de critică pentru rolul ei ca Trudi Fraser din filmul lui Quentin Tarantino A fost odată la... Hollywood / Once Upon a Time in Hollywood. Din 2016 până în 2020, a jucat rolul Anna-Kat Otto în sitcom-ul American Housewife de la ABC.

Julia Butters și-a început cariera la vârsta de doi ani făcând reclame. Primul ei rol vorbitor a fost rolul Gabby într-un episod Criminal Minds cu același nume. În 2016, Julia Butters a portretizat rolul recurent Ella în serialul Transparent de la Amazon Prime Video pentru opt episoade. Mai târziu în acel an, ea a început să joace în sitcom-ul American Housewife de la ABC ca Anna-Kat Otto.

Când Quentin Tarantino scria scenariul celui de-al nouălea film al său A fost odată la... Hollywood / Once Upon a Time in Hollywood, el a văzut-o pe Julia Butters la televizor, iar mai târziu i-a oferit rolul actriței copil precoce Trudi Fraser. După ce a primit elogii critice pentru acest rol, Julia Butters și echipa ei de management au decis să caute oportunități similare pentru ea, ceea ce a determinat-o să părăsească American Housewife după patru sezoane, fiind înlocuită de fosta vedetă din Life in Pieces, Giselle Eisenberg.

În decembrie 2020, actrița Julia Butters a fost distribuită în filmul The Grey Man de la Netflix. În iunie 2021, a fost anunțat că Julia Butters a fost distribuită în Fabelmans: Povestea unei vieți aparte, viitorul film semi-autobiografic al lui Steven Spielberg, în rolul lui Reggie Fabelman, un personaj bazat pe sora lui Spielberg. În august 2022, Julia Butter a fost distribuită ca fratele geamăn Lily în viitorul film de groază Queen of Bones.

Filmele și serialele actriței Julia Butters

 Queen of Bones
Lily
 2022The Gray Man
Claire
 2021Adventure Time: Distant Lands (Serial)
Larry / Additional Voices (voce)
 2021I Think You Should Leave with Tim Robinson (Serial)
Toby
 2020Short Circuit (Serial)
Little Girl (voce)
 2016-2020American Housewife (Serial)
Anna-Kat Otto
 2016Pals (Film TV)
Julia
 2015-2016Transparent (Serial)
Ella
 2016A Family Man / Un tată de familie
Lauren
 2016The Kicks (Serial)
Ashley
 2015-2016Best Friends Whenever (Serial)
5 Year Old Cyd
 2016Term Life / Timp limită
Cate (7 ani)
 201613 Hours / 13 ore: soldatii secreti din Benghazi
Beverly Silva
 2014Minti criminale (Serial)
Gabby Hoffer

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii