Header Ads Widget

Equalizer 3: Ultimul capitol (Film acțiune 2023) The Equalizer 3 Trailer și Detalii

Film acțiune thriller "Equalizer 3: Ultimul capitol" 2023 cu actorii Denzel Washington, Dakota Fanning și David Denman. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Equalizer 3".


Despre filmul Equalizer 3: Ultimul capitol

Equalizer: Ultimul capitol / The Equalizer 3 este un film de acțiune american cu justițiari regizat de Antoine Fuqua și este continuarea filmului Equalizer 2 din 2018 și va servi ca ultima parte a trilogiei Equalizer, care se bazează în general pe serialul TV cu același nume. Filmul îl are în rol principal pe Denzel Washington, reluând rolul său Robert McCall, un fost soldat în marina americană și fost ofițer DIA. Dakota Fanning, David Denman, Sonia Ammar și Remo Girone joacă, de asemenea, în film. Denzel Washington și Dakota Fanning se reunesc pe ecran pentru prima dată după filmul Pus pe jar / Man on Fire din 2004. Filmul este a cincea colaborare dintre Denzel Washington și Antoine Fuqua, după Zi de instrucție / Training Day (2001), Equalizer (2014), Cei șapte magnifici / The Magnificent Seven (2016) și Equalizer 2 (2018).


Filmul de acțiune Equalizer: Ultimul capitol / The Equalizer 3 urmează să fie lansat subtitrat în cinematografele românești pe 1 septembrie 2023 de InterComFilm Distribution.


Sinopsis la filmul Equalizer 3: Ultimul capitol

Robert McCall se mută în sudul Italiei pentru a scăpa de trecutul său, dar mai târziu descoperă că noii săi prieteni sunt sub controlul șefilor criminalității locale aparținând mafiei siciliene. Evenimentele mafiote devin îngrozitoare, iar Robert își dezlănțuie sinele trecut pentru a-și proteja noii prieteni.





Distribuție Actori în filmul Equalizer 3: Ultimul capitol

Denzel Washington, Dakota Fanning, David Denman, Sonia Ammar, Gaia Scodellaro, Eugenio Mastrandrea, Andrea Scarduzio, Remo Girone, Bruno Bilotta, Salvatore Ruocco, Giampiero Rotoli, Andrea Dodero, Daniele Perrone

Regizor
Antoine Fuqua

Scenarist
Richard Wenk

Genul filmului
Acțiune, Crime, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
1 septembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
1 septembrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Equalizer 3 titlul original, Equalizer 3: Ultimul capitol titlul în România

Este filmul Equalizer 3: Ultimul capitol pe Netflix?

Din păcate filmul Equalizer 3: Ultimul capitol încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Equalizer 3: Ultimul capitol

De când a renunțat la viața de asasin guvernamental, Robert McCall (Denzel Washington) s-a străduit să se împace cu lucrurile oribile pe care le-a făcut în trecut și găsește o mângâiere ciudată în a sluji justiția în numele celor asupriți. Găsindu-se surprinzător acasă în sudul Italiei, el descoperă că noii săi prieteni sunt sub controlul șefilor criminalității locale. Pe măsură ce evenimentele devin mortale, McCall știe ce are de făcut: să devină protectorul prietenilor săi luptând împotriva mafiei.



Trailer la filmul Equalizer 3: Ultimul capitol (2023) The Equalizer 3


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Equalizer 3: Ultimul capitol (2023) cu actorii Denzel Washington, Dakota Fanning, David Denman, Sonia Ammar, Gaia Scodellaro, Eugenio Mastrandrea, Andrea Scarduzio și Remo Girone și regizat de Antoine Fuqua.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii