Header Ads Widget

The Equalizer (Film acțiune 2014) cu Denzel Washington și Chloe Grace Moretz

Film "The Equalizer" - Trailerul subtitrat în limba română, descrierea, data de lansare, regizorii si actorii care joaca in filmul "The Equalizer". Actorii principali in filmul "The Equalizer": Denzel Washington, Chloe Grace Moretz și Melissa Leo.


Despre filmul de acțiune Equalizer

The Equalizer este un film american de acțiune și aventură din 2014 regizat de Antoine Fuqua. Este prima parte a trilogiei Equalizer, bazată în mod liber pe serialul TV din anii 1980 cu același titlu. Scris de Richard Wenk, îl are în rolul principal pe Denzel Washington, alături de Marton Csokas, Chloe Grace Moretz, David Harbour, Bill Pullman și Melissa Leo. Filmul se concentrează pe un fost soldat din marina americană devenit ofițer de informații DIA, care se întoarce fără tragere de inimă la acțiune pentru a proteja o prostituată adolescentă de membrii mafiei ruse.


Filmările principale au avut loc în Massachusetts din mai până în septembrie 2013. Premiera mondială pentru filmul The Equalizer a avut loc la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2014 pe 7 septembrie 2014 și a fost lansat în cinematografe din întreaga lume pe 26 septembrie 2014. Filmul a primit în general recenzii pozitive pe Rotten Tomatoes și recenzii „mixte sau medii” pe Metacritic. A încasat peste 192 de milioane de dolari în întreaga lume, iar continuarea sa, The Equalizer 2, a fost lansată pe 20 iulie 2018. Partea a treia și ultima numită Equalizer: Ultimul capitol / The Equalizer 3 va avea premiera în România pe 1 septembrie 2023 în cinematografele românești.


Sinopsis Film "Equalizer" 2014

Un bărbat care crede că și-a lăsat trecutul misterios în urmă nu poate sta cu mâinile în sân când întâlnește o fată tânără aflată sub controlul unor gangsteri ruși ultraviolenti.






Actori

Denzel Washington, Chloe Grace Moretz, Melissa Leo, Bill Pullman, Haley Bennett, Marton Csokas, David Harbour, David Meunier, Johnny Skourtis, Alex Veadov, Vladimir Kulich, E. Roger Mitchell, James Wilcox, Mike O'Dea, Anastasia Mousis Sanidopoulos

Regizor: Antoine Fuqua

Scenaristi: Richard Lindheim, Michael Sloan, Richard Wenk

Genul filmului: Acţiune, Crimă, Thriller

Data de lansare:
In America - 26 Septembrie 2014
In Romania - 26 Septembrie 2014

Tip de ecran: wide

Descrierea filmului The Equalizer

În Equalizer, Denzel Washington îl interpretează pe McCall, un bărbat care crede că a scăpat de negura trecutului şi că va putea duce de-acum o viaţă liniştită. Dar când McCall o întâlneşte pe Teri (Chloë Grace Moretz), o tânără aflată sub controlul unor violenţi gangsteri ruşi, el nu poate sta deoparte, ci simte nevoia sa o ajute, scăpând-o din ghearele lor. Înarmat cu calităţi paranormale, care-i permit să-i pedepsească pe cei care-i brutalizează pe neajutoraţi, McCall iese din detaşarea auto-impusă, simţind că îi reînvie dorinţa de dreptate. Dacă cineva are o problemă, o soartă potrivnică, sau dacă nu are la cine apela, în scenă intră… McCall. El este Equalizer.

Trailer subtitrat la filmul "The Equalizer" (2014)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii