Header Ads Widget

Cei șapte magnifici (Film western 2016) The Magnificent Seven Trailer și detalii

Film western de acțiune "Cei șapte magnifici" 2016 cu actorii Denzel Washington, Chris Pratt și Ethan Hawke. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Magnificent Seven".


Despre filmul Cei șapte magnifici

Cei șapte magnifici / The Magnificent Seven este un film de acțiune și western american din 2016 regizat de Antoine Fuqua și scris de Nic Pizzolatto și Richard Wenk. Este un remake al filmului cu același nume din 1960, el însuși o adaptare a filmului japonez Seven Samurai din 1954. Filmul îi are în distribuție pe Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Lee Byung-hun, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Peter Sarsgaard și Haley Bennett. A fost ultimul film al compozitorului James Horner, care a murit anul precedent după ce a compus o parte din partitură; prietenul său Simon Franglen a completat muzica. Filmările au început pe 18 mai 2015, în nordul orașului Baton Rouge, Louisiana.

Filmul western Cei șapte magnifici / The Magnificent Seven a avut premiera pe 8 septembrie 2016, la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2016, și a fost lansat în România pe 23 septembrie 2016, în mod convențional și în cinematografe IMAX. Filmul a primit recenzii mixte de la critici, unde distribuția, secvențele de acțiune și partitura au fost lăudate, dar povestea și scenariul au primit critici. A fost un succes moderat, încasând 162 de milioane de dolari în întreaga lume, cu un buget de producție de 90 de milioane de dolari.



Descrierea sinopsis a filmului Cei șapte magnifici / The Magnificent Seven

Căutând să găsească aur, industriașul lacom Bartholomew Bogue preia controlul asupra orașului Rose Creek din Old West. Cu viețile lor în pericol, Emma Cullen și alți rezidenți disperați apelează la vânătorul de recompense Sam Chisolm (Denzel Washington) pentru ajutor. Chisolm recrutează un grup de pistolari pentru a lupta cu Bogue și cu banda lui nemiloasă. Cu o confruntare mortală la orizont, cei șapte mercenari se trezesc în curând luptând pentru mai mult decât bani, odată ce gloanțele încep să zboare.

Regia
Antoine Fuqua

Actori în distribuție
Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Lee Byung-hun, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Haley Bennett, Peter Sarsgaard, Luke Grimes, Matt Bomer, Jonathan Joss, Cam Gigandet, Emil Beheshti, Mark Ashworth, Billy Slaughter, Dodge Prince, Matthew Posey, Carrie Lazar, Jody Mullins, Clint James, Dane Rhodes, Ritchie Montgomery, Sean Bridgers, William Lee Scott, David Kallaway, Griff Furst, Alix Angelis, Sean Boyd, Rob Mello, Walker Babington, Thomas Blake Jr, Ryan Brown, Derek Lacasa, John Wylie, Chad Randall, Kevin Wayne, Wally Welch, Ed Lowry, David Manzanares, Dylan Kenin, Kevin Wiggins, Jackson Beals, Miles Doleac, Heath Lemme, Charles Bickham, Chase Williams, Fionn Camp, Vinnie Jones

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Western

Dată de lansare:
23 septembrie 2016

Cunoscut și ca
The Magnificent Seven - titlul original, Cei șapte magnifici - titlul în România

Trailer la filmul Cei șapte magnifici / The Magnificent Seven (2016)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune western Cei șapte magnifici (2016) cu actorii Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D'Onofrio, Lee Byung-hun, Manuel Garcia-Rulfo și Martin Sensmeier și regizat de Antoine Fuqua.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii